En helg i Göteborg

Hej på er! I Lördags eftermiddag åkte jag, Julia, Vindia och Elin till Göteborg! Vi stannade på vägen och handlade lite mat till kvällen, jag handlade även för söndagen också. Till middag blev det en halv grillad kyckling, en burk keso, tomater, blomkål och de andra tog små pizzor. Tror nästan att jag åt mer mat än de, fast min var mer näringsrik. Blev proppmätt och belåten!

Vi sov i Elins hus som ligger i Hjuvik och det var sååå himla fint! Det låg precis vid vattnet, inredningen var väldigt fräsch och det var öppen planlösning, så bra det kan bli helt enkelt! (När vi kom hem satte jag mig och tittade efter hus till salu på det området hihi). På kvällen satte vi på en film och bara tog de lugnt tills det var dags att sova. Tyckte det var så skönt att bara bo där. Hade kunnat åka upp en helg och inte göra någonting speciellt, utan laga mat, chilla och bara va i deras hus!

Elin köpte en liten pastarätt för 59 kr och Julia en vanlig för 109 kr på Trebello, men portionerna var lika stora bara att Elin fick en mindre tallrik hahah!

Igår körde vi till Liseberg och var där vid 11 när de öppnade. Det var inte långa köer alls och vädret var väldigt bra, vi kunde gå utan jackor. Vi åkte allt det "värsta" som valkyria, helix, loke, mechanica och atmosfear, men jag kände inte riktigt att jag fick den kicken jag brukade få. Var inte speciellt rädd, förutom på atmosfear, men det är mest för att jag har sådan höjdskräck hahah. Tror att jag börjar växa ifrån karuseller lite, visst det kan vara kul att åka till Liseberg för att ha något att göra, men för mig så står inte karusellerna i fokus längre utan nu är det mer sällskapet. Nu är det lika roligt att äta och spela. Elin vann en toblerone och jag en snickers! Får tyvärr inte äta den, men tänkte att jag måste testa spela för jag brukar alltid vinna något på chokladhjulen! Mamma och pappa blev i alla fall väldigt glada när jag kom hem med godis!
Efter 6 timmar började vi bli trötta, eller ja Vindia hade nog kunnat åka i 6 timmar till, men vi andra blev trötta, så vi begav oss hem strax efter fem. Det var väldigt skönt att komma hem i tid eftersom vi hade skola dagen efter. Som vanligt när man umgås med dessa tjejer, så blev det en toppenhelg!

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
låter som en bra helg! 😍❤️nouw.com/erikssontowa
evelinasjoberg
evelinasjoberg,
Ja verkligen!😘nouw.com/evelinasjoberg
feliciahelm
feliciahelm,
vart är dina blåa jeans ifrån? 😊nouw.com/feliciahelm
evelinasjoberg
evelinasjoberg,
Det är Elin som har blåa jeans, tror de är från Gina😉nouw.com/evelinasjoberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229