En härlig dag (OBS bra rövpass!)

Hej på er!

Måste ge mig en klapp på axeln för idag har jag fått mycket gjort! Startade dagen med två lektioner i skolan, naturkunskap och svenska. På naturen pratar vi om celler, DNA och sådant. Började må illa efter ett tag, blev yr och det kändes nästan som att jag skulle spy. Är lite känslig när man pratar om kroppen, men kom igen, celler måste jag ju klara av att prata om. Tydligen inte hahah, eller ne det var inte alls kul faktiskt. Tog mig igenom lektionen med nöd och näppe!

Så här fin och vårig var Vindia idag! Älskar verkligen hennes oranga top!


Efter skolan tog jag och några vänner en fika tillsammans. Vi behövde prata ut för det känns som att vi börjar glida isär lite, då vi inte har tid med varandra på fritiden längre. Det är svårt att hitta dagar då alla är lediga samtidigt eftersom alla jobbar, tränar och det är mycket i skolan. Vi ska försöka hitta på mer saker tillsammans helt enkelt!

Så himla mysigt!


När jag kom hem proppade jag i mig fläskpannkaka, gröt, propud och en nocco innan jag begav mig till gymmet! Magen blev alldeles uppblåst så det var väldigt jobbigt att röra sig, men fick ändå till ett bra rumppass! Körde inte många övningar men gjorde dem ordentligt och tog tunga vikter, så det blev väldigt jobbigt ändå! Plus att tar man tyngre vikter, får man större muskler och i detta fall större röv heheh 😉

Passet såg ut såhär:

Uppvärmning 15 min på Arc trainer (typ crosstrainer)

(vilar 40-60 sek mellan varje rep och flera minuter mellan varje set)

8 rep x 4 set stående i 90 grader på maskinen hip abduction (trycker benen utåt) - snabbt ut och långsamt in med benen

6 rep x 4 set sittande på samma maskin - snabbt ut och långsamt in med benen

10 rep x 4 set höftlyft med skivståg - snabbt upp med höften, försök stanna kvar någon sekund när du är på toppen och långsamt ner

8 rep x 4 set rakbensdrag med kabelband - håll i ställningen med armarna och dra benet rakt bakåt, ta i med röven

Avsluta med stretching

Bra att jag tar en bild där min rumpa och mina ben ser ut som kycklingben när jag lägger ut ett rumppass hahah. Men jag lovar, med rätta vinkeln, då jäklar!


Hoppas att ni haft en toppendag mina vänner!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229