Mönstring, brunch och hästar

Hej på er! Min dag har varit mycket bra, skolan började med att ett par militärer från försvarsmakten kom och pratade. Blev faktiskt väldigt sugen att testa mönstra eller gå på ett sommarläger. Det som lockar mig är att tvingas träna, äta begränsad mat och utsätta sig för jobbiga saker tillsammans med andra. Tror man kommer lära sig mycket på det och uppskatta saker i vardagen mer än man gör nu . Ska fundera vidare på det.

I skolan planerade jag och mina kompisar att ha brunch på studiedagen näst-nästa vecka. Det blev vilda diskussioner eftersom vi alla har saker som vi "måste" ha med, men samtidigt vill vi inte att det ska bli alldeles för mycket. Tror det kommer lösa sig till sist i alla fall. Längtar så till den dagen, brunch är verkligen det bästa som finns!

Var även på gymmet en sväng idag och efter det tränade jag Fabian som för övrigt var superfin, dock trodde jag att fingrarna skulle gå av för att det var så kallt. Det är det värsta med hästar, att man måste träna och sköta om dem oavsett hur vädret är. Förhoppningsvis kommer det löna sig när han tävlar, men det är inte alls säkert, så vid den här årstiden känns det lite tufft. Längtar därför otroligt mycket till sommaren, då är hästar det härligaste som finns! Hoppas ni haft en jättebra onsdag! <3

Blev knäckemackor, gröt och frukt till kvällsmat idag, men imorgon ska jag försöka laga någon god mat!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229