Döda sillar

Hej fina ni! Idag gick jag upp tidigt för att rida Fabis. Han var pigg och fin, men framhovarna har växt för mycket under tiden vi var på semester, så han snubblade hela tiden. Vågade därför inte rida för snabbt utan det fick bli intervaller i den tunga sanden.

Vid 11 åkte jag, Julia och Maja till Skogshyddan i Lidköping för att sola och bada. Det var jätteskönt, men vi var väldigt trötta så vi låg som döda sillar och stekte i solen. Tycker verkligen om att kunna ta det lugnt ibland också, klarar inte av att ha full fart hela tiden. När vi kände oss färdiga med solandet, släppte de av mig i Lidköping eftersom jag skulle ta en dubbel körlektion. Kände att det var lika bra för jag måste verkligen klara det där förbannade körkortet nu. Läraren sa i alla fall att om jag kör så på uppkörningen kommer jag klara det, så hoppas verkligen jag kan skärpa till mig och hålla fullt fokus då med. Ska köra upp på tisdag nästa vecka så om ni inte hör något från mig efter det, ligger jag antagligen och bölar i en håla någonstans. Ne jag måste verkligen klara det!

Imorgon jobbar jag hela dagen och även på fredag. På lördag har Alva en stor 18-årsfest så den taggar jag inför! Hoppas ni haft en underbar dag! <3

Dagens middag! Några gyllene ingredienser som verkligen lyfter en tråkig sallad är fetaost, majs, cashewnötter och flingsalt. Testa det om ni inte redan gör de!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229