Det tog hårt

Hej mina vänner!

Vårt breakup tog hårdare än jag hade räknat med. Tror inte jag fattade riktigt vad som hände först, men sedan kändes det som att hela världen gick under. Visste inte att det var möjligt att bli så ledsen för en kille. En hel vecka grät jag konstant. Hade i bakhuvudet att det bara var för att det var min första kärlek, men just då kändes det som att jag aldrig skulle hitta någon annan. Var desperat efter att hitta på saker som kunde få mig att tänka på annat, men i början var jag liksom inte riktigt med i huvudet. Kändes som att jag var deprimerad och inte kunde göra något åt det, tills efter ungefär en vecka då det började klarna. Kunde skratta på riktigt igen och är så tacksam över mina vänner som lyssnat på mig och hjälpt mig gå vidare. Visst, ibland blir man påmind om saker vi gjorde som gör att man blir lite ledsen, men för varje dag som går så blir det lättare vilket känns jätteskönt!

Om ni vill ha någon som alltid finns där för er så skaffa hund! <3

Nu hittar jag på massor roliga saker och har kommit ännu närmare mina vänner. Är också en person som älskar att träffa och lära känna nya människor, vilket jag har mer tid för nu. Har även kommit tillbaka i mina gamla rutiner med att äta hälsosamt och gymma så känner att jag börja komma i form igen vilket också är jättekul! Nu tar jag en dag i taget och försöker göra det bästa av den!

Det har blivit grillkvällar, shopping, jobb och mycket bad!

Hoppas ni haft två underbara veckor och nu kan ni räkna med att höra ifrån mig lite oftare igen! <3

”Är inte en sån person som ligger hemma i sängen och gråter i en vecka innan man tar sig ut igen,” skrev jag i mitt senaste inlägg, men kan säga att då visste jag inte vad som väntade, hahah.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229