Det är slut

Hej mina vänner!

De senaste dagarna har varit lite jobbiga kan man säga. Det har gått upp och ner i mitt och Wilmers förhållande och igår gjorde vi slut. Det var ett gemensamt beslut, men det gör fortfarande lika ont. Har aldrig känt för någon på det sättet tidigare, men det funkade liksom inte längre.

Igår åkte jag till honom kl 12 på natten eftersom han slutade 11, för att hämta mina saker. Det var inte så dramatiskt, jag tog mina grejer, vi skämtade lite och sen kramades vi innan jag åkte.

Är inte en sån person som ligger hemma i sängen och gråter i en vecka innan man tar sig ut igen. Försöker istället hitta på så mycket som möjligt så jag får tankarna på annat. Igår hade vi grillfest, sedan åkte jag till gymmet och pratade med mina vänner. Idag åkte jag till gymmet när jag vaknade, sedan solade jag med mamma och efter det åkte vi och shoppade, jättemysigt!

Nu ska jag chilla lite, fota mammas häst och sedan drar jag till gymmet igen. Imorgon blir det jobb, sedan gym, trav och på lördag är det först trav och sedan fest på kvällen. Ja ni hör ju hur jag bearbetar smärtan heh.

Ni får ha en bra kväll så hörs vi snart igen! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229