De bästa åren är nu!

Hej mina vänner!

Om ni undrar vart jag hållit hus de senaste dagarna så har jag jobbat även denna helg, det är ju väldigt bra betalt då, så passar på när jag ändå inte har planerat något annat!

Har tänkt på en sak. Nästan alla jag pratat med har sagt att gymnasietiden var de bästa tre åren i deras liv. Självklart var de helt underbara, men själv mådde jag dåligt en stor del av tiden. I skolan var man stressad när det var mycket att göra och när man kom hem var jag oftast så trött att jag inte orkade plugga vilket skapade ännu mer stress! Man ville också hitta på roliga saker vilket dels kostar pengar och då var man även tvungen att jobba extra vilket gjorde att man blev tröttare, dessutom kunde man inte helt slappna av när man väl hittade på roliga saker för att man visste att man egentligen borde plugga osv. Egentligen var de åren ganska förjävliga hahah!

Det jag vill komma fram till är att jag tror de bästa åren är nu, i alla fall för mig. Nu har jag ett jobb som jag trivs jättebra på, har supersnälla kollegor och har ofta väldigt kul! När jag kommer hem har jag inget plugg att tänka på plus att jag tjänat pengar. Kan hitta på nästan precis vad jag vill! Känner mig så fri och glad nu när stressen har släppt, ska njuta av varenda dag!

Tycker inte att man ska tänka att det är över nu efter skolan, utan det är nu det kan börja!

Tack för mig och hoppas ni får en underbar dag! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229