Bananglass!

Hej mina vänner! Nu har jag klarat av 5 dagar av banandetoxen och idag har jag äntligen fått en effekt. Mår illa lite till och från vilket inte är så roligt, fast ändå tycker jag om det eftersom jag vill att det ska vara svårt. Min mage blir också svullen efter jag ätit och känner mig inte helt mätt eller inte på ett behagligt sätt i alla fall. Magen låter och jag känner att den jobbar, (hahah gör mitt bästa för att beskriva känslan). Detta kan dock bero på att mina bananer inte varit helt mogna. De har inte varit gröna, men inte heller haft så mycket bruna prickar, utan varit helt gula så det kan vara därför magen protesterar. Nu är det bara två dagar kvar så får kämpa det sista!
När jag kom hem från skolan idag gjorde jag bananglass och det var sååå himla gott, blev väldigt frusen efter, men löste det med en kopp te. Kom på bästa kombinationen som skulle vara att göra bananglass som man toppar med stekt banan. Asså åå vad gott! Tänk när glassen smälter av den stekta bananen, mums! Som ni förstår har jag ännu inte tröttnat på bananer, de slinker ner utan problem!

Här kommer receptet på bananglass, tycker verkligen ni borde testa om ni inte redan gjort det!
4 bananer
1 dl vatten
1 msk kakao

Skiva bananerna och frys dem. Ta ut dem från frysen och tina dem i mikron ca 1 min. Lägg över i en bunke tillsammans med vatten och kakao. Mixa allt i en mixer eller mixerstav!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229