Att gymma sent på kvällen

Hej på er! På senaste tiden har jag insett hur skönt det är att gymma sent på kvällen! Bästa tiden är att komma dit klockan nio eller tio. Äter då kvällsmat klockan sex eller sju och så får magen vila några timmar innan det är dags för träning. Oftast är det inte så mycket folk vid den tiden så nästan alla maskiner och redskap är lediga!

Det bästa med att gymma sent är att man inte har bråttom till något efteråt. Älskar att det inte är någon stress, det är ju det sista jag gör på dagen så då kan jag gå omkring där hur länge som helst! Igår till exempel gick jag först en timmes powerwalk på löpbandet, sedan körde jag styrka i ungefär en timme, dock inte så intensivt, sedan avslutade jag med att köra burpees med Julia och Vindia som kom lite senare till gymmet. Även om det inte var så intensivt blev det ett bra träningspass ändå eftersom jag var där så länge!

När jag kom hem satte jag på det senaste avsnittet av Love Island, gjorde i ordning en stor skål med gröt och en varm kopp te. Sååå mysigt avslut på dagen, det får kanske bli en repris idag eftersom vi har sovmorgon imorgon! Hoppas ni haft en underbar dag! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229