60% vodka...

Hej på er! Nu blir det en liten catch up från helgen som jag lovat! I fredags var vi på en avskedsfest för en person jag knappt känner, däremot känner jag några av hans kompisar, så det var därför jag fick komma. Vi visste att vi skulle få mat, men inte att de skulle bjuda på potatisgratäng, kyckling och bearnaisesås! Vi hade tippat på korv med bröd, men det var en väldigt bra överraskning! Festen var rolig, inte den bästa jag varit på, men det är alltid kul att lära känna nya människor! Tror också att jag har svårare att slappna av och ha kul när man inte känner alla så bra och speciellt inte när de känner varandra jättebra. Då blir i alla fall jag lite mer osäker. Vi har även redan haft väldigt bra fester så dom är ganska svåra att toppa, men det var absolut ingen dålig fest och jag är jätteglad att jag fick komma!

Frida gjorde en väldigt fin lock på Julia, det är den som står rakt ut hahah!

I lördags skulle vi till Sommarland på konsert, Norlie & KKV och Petter spelade. Vi träffades klockan 18 för att förfesta hemma hos mig eftersom jag bor så nära. Vi drack, åt snacks och pratade. Vi gjorde även ett misstag, eller det var väl jag och Elin som drabbades hårdast. Vi shottade 60% vodka innan vi gick heheh, jag som sagt att jag ALDRIG mer skulle dricka vodka efter nyår. Jaja vi gick till sommarland, hade jättekul och träffade massor jag kände på vägen in. Som tur är blir min symptom när jag dricker för starkt, att jag tror att alla ÄLSKAR mig. Pratar och kramar alla jag är bekant med!

Efter ett tag började jag känna mig trött och mådde illa så la mig på marken. Det kom en vakt och frågade hur de var med mig och jag vet inte om jag lyckades resa mig eller bara sätta mig upp. Jag sa att jag mådde bra och att det inte var någon fara eftersom jag inte ville att vi skulle bli utslängda. Tänkte att om hon bara går så kan jag vila lite på marken hahah (?), men hon gick inte och till slut kunde jag inte hålla mig, så spydde framför henne och såklart blev jag utslängd. Som tur var, så var jag med Maja och Julia då och de var så himla snälla, hjälpte mig hem och stannade fast de kunde gått tillbaka. Får gottgöra dem någon gång!

Somnade direkt och oturligt nog var mina föräldrar hemma så sista bilden är tyvärr tagen av pappa, pinsamt. De retade mig dagen efter, men blev inte så arga vilket var jätteskönt, lärde mig en läxa ändå och hade bara blivit ledsen om de förstorat upp det. Så summan av kardemumman är att jag lärde mig en läxa, kommer inte dricka vodka mer, har världens underbaraste vänner och världens bästa föräldrar! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229