24h i Göteborg

Hej mina vänner! I fredags var åkte jag, Julia och Vindia på roadtrip till Göteborg! Gick upp 05.50 på morgonen och jobbade 07.00 till 11.00 och jag ville ju sova så länge som möjligt så hann inte äta frukost innan. Var därför vrålhungrig när jag kom hem, men hann inte äta då heller, utan var tvungen att duscha, sminka mig och packa, men tack och lov så köpte Julia med en sallad till mig som jag kunde äta i bilen. Får verkligen panik om jag inte får någon mat.

Vägen till Göteborg gick superbra dock var det väldigt mycket trafik när vi väl kom in i staden eftersom det var påsk och allt. Google maps ville inte sammarbeta så vi körde lite fel först och så råkade vi köra för fort över ett gupp så bilden varnade för att ABS-bromsarna inte fungerade, men annars gick det smärtfritt hehe. När vi checkat in på Scandic Crown chillade vi en liten stund på hotellrummet som var superfint, fräscht och jättesnygg inredning.

Sedan begav vi oss till Vapiano och åt middag. Julia tog en risotto, Vindia ravioli och jag någon pasta. Julia och framförallt Vindia var jättenöjda med sin mat. Min pasta däremot var med apelsinsmak vilket jag inte skulle rekommendera, men det var kul att testa.
När vi var mätta och belåtna fortsatte vi till bion som låg lite längre bort. Vi tittade på "Midnight Sun" och den var faktiskt väldigt bra. Lite klyschig ibland, men den lyckades få oss alla tre att börja störtgråta och hulka, vi gjorde allt för att hålla inne tårarna men det gick inte.

Efter bion gick vi och köpte naturgodis och chips som vi skulle ha senare. När vi var tillbaka på rummet svidade vi om till bikini och åkte upp till jacuzzin. Där bastade vi och badade. Klockan var runt tio och det var verkligen såå mysigt!

När vi bastat gick vi upp och skulle byta om men vi kände verkligen inte för att dra på oss jeans igen så vi tog myskläder och gick ner till baren. Julia tog in en drink som kostade 110 kr(!), den var jätteliten och smakade bajs. Vi kommer bli ruinerade när vi ska ut på krogen sen! Vi får dra till Spanien istället, där kostade drinkarna typ 50 kr plus att de var dubbelt så stora och supergoda.

Efter baren gick vi upp på rummet, satte på en ny film och åt vårt snacks tills alla hade somnat.

Nästa morgon var det hotellfrukost! Dock var nästan allt kallt så det var tråkigt, men sedan upptäckte vi att det var frukost på två våningar. Vi åt på andra våningen där det knappt var något folk och på våningen under var det mycket större och mycket mer folk så där fyllde de antagligen på med varm mat lite oftare. Jaja man lär väl sig av sina misstag, det var gott ändå.

Sedan shoppade vi och hade det supermysigt. Flörtade även lite med killen i kiosken för att få större glasskulor och lyckade bra. Fick ett stort rån och två stora glasskulor plus att han drog ner lite på priset hihi. Allt detta hann vi med på mindre än 24h och vi betalade inte alls mycket eftersom vi tog bilen dit och fick studentrabatt 40% på Scandic hotellet!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229