18-års kalas

Hej mina vänner! Igår var vi på 18-års "kalas", tänker på barnkalas när man använder det ordet men det var lite firande med släkten. De hade ordnat de jättebra. Vi kom dit vid 18 och när alla var där öppnade Mathilda sina presenter. Av mig fick hon fyra kristallglas och fyra uppläggningsskålar som hon kan ha när hon flyttar. Hon fick även en champagneflaska av sina föräldrar, en plunta av Felicia (som tjatat flera dagar innan om att hon hittat perfekta presenten, hahah) och massa pengar av de andra vilket alltid är bra att ha.

Supergullig förrätt med räkor och lite sallad som vi åt med världens minsta gafflar, man fick ta en räka i taget vilket var frustrerande för jag var vrålhungrig.

Vi åt och pratade som man brukar göra på släktfiranden och jag gick runt med min kamera som vanligt. Till varmrätt hade de gjort kyckling inlindad i bacon som är såå himla gott! Tillbehören var hembakad focaccia, pressad potatis och en sallad. Mums!

Tycker inte om vin men smakade lite på detta och det var faktiskt väldigt gott. Kanske har jag kommit över tröskeln och börjat gilla vin, hur som helst rekommenderar jag det.

Innan efterrätten var det ett quiz om Mathilda. Det ställdes många frågor om henne som vilken glass som var hennes favorit, hur lång hon var, men även frågor som vilken känd artist som var född samma dag. Eftersom jag är tävlingsmänniska ville jag väldigt gärna vinna och mitt lag kom tvåa. Vi blev slagna med 1 poäng och gissa vem som var i vinnarlaget, jo Mathilda, så tyckte ändå det var lite fusk. Måste också påpeka att det laget som Mathildas pappa deltog i kom sist, så man undrar ju vad han gjort i alla år.

Efter det var det dags för efterrätt och jag tog lite jordgubbar istället, sedan åkte folk hem, en efter en tills det bara var min familj kvar som vanligt. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229