10 lär känna mig!

God morgon på er!

Idag tog Wilmer min bil till jobbet och eftersom jag sov så himla länge igår så vaknade jag redan vid 5 i morses och kunde inte somna om. Tänkte därför att det passade väldigt bra att blogga lite och det var längesedan jag skrev ett "lär känna mig inlägg" så det tycker jag vi kör idag!


  • Rakar mina armar - Kanske inte så vanligt att man rakar armarna, men jag gillar inte att ha hår så därför rakar jag även dem, däremot har jag inga som helst problem med att andra har hår utan det är bara på mig själv.
  • Obekväm med att röra folk - Blir väldigt obekväm när jag ska kramas eller när någon ber mig känna på deras panna om de har feber och liknande saker. Har varit det hela mitt liv och vet inte riktigt varför.
  • Blir lite ledsen när andra ber mig fota dem - Är lite av en linslus så jag vill ju själv vara med på bild även om jag låtsas att jag inte vill hahah!

Känns som att jag ärvt linslunsen från pappa hahah!


  • Borstar tänderna med öppen mun - Yes, är väldigt noga och då måste munnen vara öppen vilket gör att det rinner ut ganska mycket heh.
  • Bra på att komma på ursäkter för att inte träffa vänner - Älskar att träffa vänner och nya människor men backar oftast ur när jag väl bestämt en träff. Vill vara på bästa humör och om jag inte är det så hittar jag ofta på en ursäkt att inte träffas, men fortsätter man tjata så får jag dåligt samvete och träffas ändå till slut!
  • Mitt högerben är kortare än mitt vänster - Så när jag viker upp byxorna måste jag alltid göra en extra vikning på högerbenet för att det ska se jämnt ut.
  • Älskar att gå med gaffel och äta rester från kylskåpet - Det kan vara gratänger, kött, pizza, ja precis vad som helst egentligen!
  • Har alltid mobilen på ljudlöst och notiser avstängda - Så hör knappt när någon ringer, men ringer ofta upp ganska snabbt. Notiser för snap och insta har jag inte på, så om man vill något får man skicka sms. Anledningen är att jag blir väldigt stressad av att mobilen plingar hela tiden!
  • Gillar inte att bli bevakad - Blir obekväm när jag ser att folk står och granskar vad jag gör så då slutar jag oftast prata eller göra det jag håller på med. Till de jag känner brukar jag säga att de ska sluta glo hahah.
  • Kan äta samma maträtt flera dagar i rad - Ibland när jag fastnar i en favoriträtt så kan jag leva på endast den i flera dagar. Senaste gången var när jag bara åt riskakor och Philadelphia i tre dagar i rad! Enda anledningen att jag sedan äter något annat är för att jag är rädd att få näringsbrist av att bara äta samma mat.

Nu vet ni lite mer om mig! Hoppas ni får en bra dag mina vänner! <3

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så vacker du är!
din blogg är fantastisk😍
nouw.com/hannaemmy
evelinasjoberg
evelinasjoberg,
Tack desamma!💗nouw.com/evelinasjoberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229