nästan ett år har gått sen jag bloggade senast. det är galet men å andra sidan har det inte varit min prioritet! idag läste jag min gamla blogg och blev lite sugen på att börja igen eftersom det är så kul att se tillbaka på det man gjort tidigare i livet. På ett år har det hänt mycket, jag har fortsatt med mina studier och jag har hittills inte behövt komplettera någon uppgift vilket jag är stolt över. Jag har rest till London med min familj, jag har börjat jobba på Liseberg som housekeeping på deras hotell och trivs jättebra med det. Jag har börjat ta dansklasser i balett, jazz, lyrical modern och jazz commercial vilket jag älskar. Dessutom har min arm blivit helt läkt nu och det fick jag godkänt på i augusti/september då jag även slutade med sjukgymnastiken! I augusti reste jag med mina vänner till Grekland och det var en resa jag kommer att minnas länge. det känns som att vi kom varandra närmare även fast vi ser varandra dagligen där jag bor nu. En annan sjuk grej som har hänt är att vi har blivit av med två st nära till familjen, Farfar och vår ena katt skruttan som vi alltid kommer att minnas.. livet går vidare och med det finns nu Allegro vår nya familjemedlem och jag har fått två st nya kusinbarn som heter Liam och Ludwig. Hittills har allting flutit på väldigt bra och jag hoppas att det fortfarande kan göra det. Förhoppningsvis kommer jag att blogga mera regelbundet nu för att det är så roligt att spara sina minnen!

här är några bilder från Grekland i Korfu

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Höstterminen har gått fort och jag har nästan gjort en 6e:del av min tid på universitetet. Nu i november ock december har jag varit ute på VFU (praktik) i västra Frölunda på en skola. Jag var där i fyra veckor och tre dagar och det har varit en lärorik tid som varit mycket rolig. På den skolan jag varit kommer jag att vara under alla min VFU-tider under min pluggtid. Det är både dåligt och bra tycker jag eftersom man kan få mycket lärdom av att se hur det fungerar på andra skolor eftersom det kan skilja sig så mycket. Däremot är det bra att få lära känna barnen och skolan ordentligt om man är på samma plats.

Utöver VFU:n har jag läst och läst och läst kurslitteratur och idag sitter jag och försöker få ner något vettigt på papper (går ju jättebra) till den slutliga inlämningen i de här kurserna. Vi har två kurser som går parallellt just nu så något direkt jullov har jag inte men man får ta sig lite tid till julledigt. Det är skönt att man iaf kan åka hem och plugga hemma över jul. Har förövrigt haft en bra jul och nyår med familj och vänner.

I extrajulklapp önskade sig min mamma foton på mig och mina bröder och det var vi och fotade igår med en av mina vänner som är duktig på sånt. Här är en del av resultatet

Likes

Comments

För nästan 6 veckor sen bröt jag min arm. Skulle göra en hjulning på en hand i studentkorridoren men det slutade inte lyckat då jag fick för mycket fart och halkade på mig själv eller något sånt. Allt gick så fort och helt plötsligt då låg jag på golvet och kunde inte ta mig upp! Som tur var hade jag ett par kompisar i närheten som såg allt och hjälpte mig och tur för mig så har vi ett gäng läkarstudenter på hemmet. Vi åkte in till akuten den natten och satt där ett tag tills jag fick beskedet att armen var bruten. En fint avkapad överarm..
Har nu ett stort gips från armhålan ner till handleden.

Idag iaf åkte jag in tidigt till sjukhuset i Mölndal för röntgen igen och nu sitter jag och väntar på min läkartid. Förhoppningsvis får jag ett bra besked och inget om någon operation! 

Min fina arm!

Likes

Comments

Hej!

Det här kommer att vara första inlägget på min nya blogg och tänkte att det kunde bli en presentation om mig. Jag heter Evelina Segerlund och kommer från en småstad som heter Hallsberg och ligger utanför Örebro. För ca två månader sen flyttade jag till Göteborg för att studera till fritidspedagog. Sen jag var sex år gammal har jag åkt konståkning som har blivit en stor del av mitt liv. Älskar känslan på isen men har också halkat in på dansspåret för ca två år sedan. Tycker mycket om att hänga med mina vänner och min familj. Min familj består av mig, mina två yngre bröder Adam och Axel och mina föräldrar Sabina och Kjell. Andra intressen jag har är att spendera pengar, baka, fota, resa och spontana saker mm. Det var lite om mig!

Trevlig läsning!

​foto: Kristoffer Zettergren (vänster) och bild tagen av NA

Likes

Comments