TRE FILMER ATT HÖSTMYSA TILL

1. Crazy rich asians

Handling: ”När Rachel Chu följer med sin pojkvän till hans hemland Singapore får hon med egna ögon se den lyx familjen lever i, och hon får även träffa hans avvisande mamma”.

En riktigt bra och rolig film med duktiga skådespelare, där man får se massa lyx och glamour. Helt klart en romantisk-komedi i min smak och får högsta betyget av mig. Det finns en även en bok som filmen är baserat på och jag har hört att den ska vara riktigt läsvärd! Böckerna brukar ju oftast vara bättre än filmerna och med tanke på att jag tyckte om filmen kommer jag absolut ge boken en chans. *Added to my reading list*

2. SECRET OBSESSION

Handling: ”När Jennifer vaknar upp efter ett brutalt överfall lider hon av minnesförlust. Hennes omtänksamme make tar hand om henne, men hon inser snart att faran inte är över”.

Jag tycker om obehagliga thrillers och det här är definitivt en av de. När jag tittade på den här filmen satt jag helt spänd och hejade på huvudkaraktären under typ hela filmen haha. Det jag tycker om med thrillers är att de är så verklighetstrogna, jag menar situationen som Jennifer befinner sig i kan ju i princip hända någon - vilket är otroligt obehagligt. 

3. DIVERGENT

Handling: ”I en splittrad och krigshärjad värld upptäcker Tris sina speciella förmågor och slår sig samman med Four för att kämpa mot en lömsk sammansvärjning mot andra som dem”.

Filmtips för er som tycker om fantasy och filmer om ”framtiden”. Denna film påminner faktiskt litegrann om Hunger Games, där samhället också är styrt och uppdelat av staten på ett sjukt sätt. Här lever människor i olika grupper och får välja vilken grupp de vill tillhöra när de är myndiga. Den här filmen består av flera delar, tror att det är 3 eller 4 olika och jag har sett alla. 

  • TIPS

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Så roligt med filmtips 😊CheerSarah.devote.se
linndossing
linndossing,
Hatar egentligen overkliga filmer men ÄLSKAR divergent! Sååå bra!nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229