JULKLAPPSTIPS HOS FYNDIQ

Inlägget är skrivet i samarbete med Fyndiq

Hej fina ni, är allting bra med er? Kan ni förstå att det redan är 1:a december imorgon? Tiden går så otroligt fort och det är snart dags för jul. Därför tänkte jag i detta inlägg tipsa er om några present tips från Fyndiq. Fyndiq är en webbutik där man kan hitta alla möjliga produkter inom skönhet, elektronik, accessoarer, inredning och mycket mer. De erbjuder snabb leverans och låga priser. Jag har själv handlat därifrån ett par gånger och kan säga att jag har varit väldigt nöjd med deras service.

Julklappstips nummer 1: Rose Jade Roller.

Dessa rollers har synts mycket runt om på sociala medier och jag har alltid velat prova en sån. Dem används för att ge sig själv en ansiktsmassage som ska stimulera blodcirkulationen och strama åt huden. Finns i olika färger, men min favorit är såklart den rosa!

Julklappstips nummer 2 - Mobiltillbehör

På fyndiq kan man hitta många olika mobilskal, laddare och skal för airpods. Personligen tycker jag att det är väligt kul med roligt mobiltillbehör och har ganska många olika skal i olika färger och mönster. För de som har airpods finns även olika airpods skal att välja emellan. Mina favoriter är dessa marmormönstrade skal.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Så bra tips, älskar Fyndiq!! ❤️
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Det är helt galet att det redan är jul, jag hinner inte med i tiden haha! Perfekt med lite tips på saker man kan köpa, sånt uppskattas alltid! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Åh, fyndiq är så jäkla bra!! Älskar 😍
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,

Fyndiq har verkligen såååå mycket bra och roliga saker! Till bra priser dessutom 😃 Kram fina du! <3

nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon älskade du! Tänkte bara kika in såhär på julaftonmorgonen och önska dig en riktigt god jul! Hoppas du får en fin dag! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr