I MISS NEW YORK

En kall och grå dag som denna längtar jag verkligen tillbaka till utlandet. Just idag saknar jag New York väldigt mycket och blir riktigt sugen på att titta på Gossip Girl igen. Alltid kul att titta på en serie som har blivit filmad på platser som man själv har besökt, det blir närmare då på något sätt. När jag var i New York förra året hann jag faktiskt besöka ganska många platser från Gossip Girl serien, bland annat: the MET steps, deras skola, Henri Bendel butiken och Central Park såklart.

Jag var i NY med min mamma under 5 magiska dagar i januari förra året och det var lätt ett av de bästa resorna jag har åkt på! Vem gillar inte New York,eller hur? The concierge jungle stjäl mitt hjärta och jag längtar tillbaka otroligt mycket. Jag tror nog att alla kan bli kära i den staden just eftersom att det finns något för alla där. Det är en otroligt stor stad med massa olika platser som har helt olika vibez och därför passar alla sorts människor. Hoppas att ni tycker om bilderna <3 

Var såklart tvungen att springa in på Victorias Secret flagship store i New York och där såg den här skönheten. Wow, wow, wow säger jag bara! Och nu har VS dessutom öppnat en stor butik i Gallerian i Stockholm. Gissa om jag är taggad på att gå dit?

Alltså New York gator är helt fantastiska, man kan vandra runt där hur länge som helst och bara kolla. Den här bilden är från NYC Finans distriktet, typ Wall Street alltså.

Här är lilla jag på the MET steps, en legendarisk plats för alla Gossip Girl fans. Det var faktiskt riktigt coolt att vara där och jag var långt ifrån ensam med att vilja ta bild där. Under en kort stund var det till och med kö haha.

New York svämmar verkligen över av dessa gula taxin. Minns inte exakt hur många taxin det finns, men vår guide sa någon sjuk siffra (och så är det ändå svårt att få tag på en taxi?)

Ta-daaa här är den: the famous Times Square. Ingen caption behövs egentligen, för att bilden talar för sig själv: MÄKTIGT!

Här önskar man att man bodde eller hur? Hur fint är det inte på Upper East Side? Några av USA:s (om inte världens) dyraste lägenheter finns i den här stadsdelen.

Mäktiga Empire State building. Wow säger jag bara! Fick tyvärr inte chansen att gå upp dit, but next time!
Att dricka morgonkaffet på Times Squarepants var min dagliga ritual i New York. Vi bodde på ett hotell som låg precis vid Times Square och skulle ta bussen därifrån varje morgon. Vid busshållplatsen låg ett jättebra café som gjorde sååå goda latten. Saknar <3

Titta bara på den här vackra utsikten från Top of the Rock. Jag tror helt ärligt inte att jag har sett en coolare skyline någonsin. Stockholms skyline kan slänga sig i väggen.

Konst, konst, konst! New York city is all about art. Man ser verkligen konst vart man än går för att inte tala om alla museer som finns i staden.

Gillar

Kommentarer

feliciah
feliciah,
Fantastiska bilder fina du 😍 Vilken dröm, har alltid velat åka till New York! <3 nouw.com/feliciah
evelinarou
evelinarou,
Älskar New York 😍nouw.com/evelinarou
sweetwords
sweetwords,
Oh så många fina bilder förstår du saknarnouw.com/sweetwords
evelinarou
evelinarou,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229