Header

Godmorgon, sitter just nu på Espresso House efter ett besök på Rörelse & Hälsa, besöket resulterade till handledsskydd (vid behov) och daglig träning för just handlederna. Har under de senaste veckorna/månaderna bara haft rena kassapass som har lett till svaga handleder och obeskrivlig smärta. Men förhoppningsvis blir de bättre så småningom, kommer dock ta ganska lång tid att bygga upp ”muskulaturen” där men är lätt värt väntan om smärtan försvinner är ju trots allt bara 23år.

Annars då?
Har i detta nu sjukaste träningsvärken efter ett grymt benpass i Onsdags.
Har nyligen kommit igång med träningen igen och som de känns just nu så kommer jag hålla igång och hitta tillbaka helt till viljan och styrkan.

Sen har jag även funderat på att ta tag i de bortglömda körkortet över semestern i sommar, kan tänka mig att ta en intensivkurs och bara fixa de så jag har de.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Stay positive.
Stay fighting.
Stay brave.
Stay ambitious.
Stay focused.
Stay strong.

“Don’t give up just because of what someone said. Use that as motivation to push harder”

“The secret to change is to focus all of your energy, nut in fighting the old, but on building the new”

Will it be easy?
-NOPE
Worth it?
-Absolutely

Likes

Comments

Oj vilken fruktansvärd uppdatering, en riktig blogg”torka” från min sida.
Hittar inte någon motivation till att skriva på bloggen men vill samtidigt inte ta ”död” på den helt. Däremot känner jag inte att jag kan och vill dela med mig om så mycket privata saker här längre pga olika orsaker, men sen kan jag tycka att jag kan dela med mig om någonting kanske inte varje dag men någon gång i veckan (inte var tredje månad). Ska göra ännu ett försök till mer uppdatering de senaste gångerna har de inte gått så bra men 2018 innebär nytt år och nya tag!

Nu blir de soffhäng innan jag förflyttar mig till sängen, för imorgon vankas jobb för hela slanten (precis som idag).

Hoppas du/ni som läser detta får en toppenhelg med mycket skratt och kärlek.

kramkram

-vet att jag alltid kommer med bortförklaringar osv för dålig uppdatering men ska försöka-

Likes

Comments

Godmorgon!
Känner att de där med att skriva av sig är hur aktuellt som helst men vet liksom inte riktigt hur jag ska formulera mig för i mitt huvud är allt bara en enda stor röra...

Dagarna flyter på vissa dagar är svårare än andra men de är ju precis så de ska vara, för skulle allt vara en dans på rosor är man ju inte alls förberedd på vardagliga problem som de allra flesta människor stöter på varje dag. Så kort sagt jag får vara nöjd, även fast ljuset känns långt borta just nu.

Känns som dagarna springer i väg, för vart har år 2017 tagit vägen egentligen?
Jag har iallafall inget bra svar på den frågan.

Vad händer idag då?
Jag sitter på tåget påväg till Linköping för att jobba, har sovit hos min mamma och Ted inatt.
Efter jobbet bär de av till nya lägenheten och hämta kläder för att sen dra till finaste Cicci och senare på kvällen gå på julbord och bowla.
#staypositive #deblirvadmangördetill

Likes

Comments

Har bloggat i många år nu vissa månader mer flitigt än andra. Kände att de var dags för ett litet tecken på att jag faktiskt finns kvar på jorden.

Dagarna bara fortsätter att springa iväg och 2017 är snart över. Har varit ett väldigt händelserikt år med mycket skratt och tårar. Känner inte för att berätta om de senaste månaderna just nu i de här inlägget men min tanke är att göra en kort sammanfattning av de senaste månaderna i ett annat inlägg.
Har mest haft bloggen för att skriva av mig lite men de kommer så småningom ett inlägg vet inte när men de kommer komma...

Hoppas alla får en fin Torsdag!

Likes

Comments