Header

Kom precis hem till min älskade lägenhet där Kajsa och Issa väntade på mig. Nu har vi precis gjort smoothies. Detta recept stod jag faktiskt och demade här om dagen, så god och väldigt populär.

Det du behöver är
▪vanlig yoghurt (jag använder laktosfri)
▪️smoothiebooster med passion frukt
▪️jordgubbar
▪️honung
▪️havregryn

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi provade Linné burgers, en ny resturang i staden. Maten var super och inredningen var så häftig! Riktig tio poängare, rekommenderas starkt!

Likes

Comments

Systers berömda räksås med pasta fick det bli till lunch idag. Så så gott.

Likes

Comments

Bild från helgens festligheter.

Igår stod shopping i huvudstaden och jobb på schemat.
Jag har och ska jobba i hela 17 dagar med en dag ledigt och den dagen var i förrgår. Jag har jobbat av 7 dagar så nu är det "bara" 10 dagar kvar. Men det är faktiskt helt okej att jobba som en galning när man precis har gjort slut med sitt ex, att inte få tillfälle att sätta sig ner och tänka och över analysera allt på tok för mycket. Livet forsätter framåt och det gör jag med.

Likes

Comments

Denna fina kappa vart precis min.
Älskar den sååå mycket.

Likes

Comments

Efter en vecka med 50 timmars arbete så har jag nu chekat ut för att ha min lediga dag på denna regniga söndag. Dagen spenderas hos mammsen med film, läsning, souvlaki och en massa gos med min saknade hund.

Likes

Comments

Igår bestämde jag och min kärlek sen 7 år tillbaka att gå skilda vägar i livet. Han som har funnits där vid min sida och som jag hade framtiden planerad med är inte längre min.

Det är så konstigt det där med kärleken, hur man släpper in en annan människa innanför sinna murar, som vet allt om en själv, som man har älskat något otroligt mycket, som man har gjort precis allt för och med. Men med några få ord och sekunder så är allt det där över. Det som finns kvar är 7 år av minnen.

Allt detta är förstås väldigt otroligt jävla jobbigt, och livet känns otroligt jävla upp och ner vänt just nu. Jag vet att det kommer bli bättre och lättare för varje dag som går, det är bara att stå ut den första tiden.

Jag är glad att vi är överens om detta beslut och att vi fick ett fint avslut. Jag är glad att vi är vänner och att vi kommer förbli det. Och jag är glad för dom åren vi har haft. 

Likes

Comments

I lördags var det fest! Vi tjejer började kvällen hos Agge sen fortsatte vi mot Birger Jarl, där träffade jag mina gamla home boys.
I går firade vi våran älskade pappa som fyllde 49 år, grattis!
Nu ska jag iväg till jobbet, hade!

Likes

Comments

Det där med att vara alldeles för snäll. På denna planet går det uppenbarligen inte att vara snäll. Nej snällhet slutar alltid med att man blir behandlad som "mesen" och blir slutligen trampad på och utnyttjad till fullo. Blir så otroligt trött på detta. Ibland önskar jag att jag bodde med en flock djur utan någon mänsklig kontakt, det skulle vara livets liv det.
Klart slut hej.

Likes

Comments

Detta var dagens frukost, banan pannkaka som alla andra morgon dagar.
Det som behövs är två ägg, en banan, och lite honung. Stek på och njut!
Jag är ledig efter vad som känns som en evighet av jobb, en jobb vecka som har resulterat i en tennis arm(?) Första dagen på min lediga lång helg spenderas ute på landet hos mammsen.

Likes

Comments