Söndag 14 februari

Hej och glad alla hjärtans dag!

Har haft en jättemysig och lugn helg tillsammans med mina två favoriter. Vaknade imorse av att Robbin gav mig mina favoritblommor (liljor) och sen åt vi en supergod brunch. Har aldrig tyckt att den här dagen är så "speciell", tycker snarare att den är lite överskattad. Men självklart blir jag extra påmind om kärleken och alla fina människor som finns i mitt liv. Jag är 22 år och är redan kär för första gången på riktigt, skaffat mig en hund tillsammans med killen jag ser en framtid med och det är jag väldigt lycklig och tacksam över!❤️

Förutom allt mys i helgen har vi hunnit packa en hel del, snart är det dags att lämna denna lägenhet (fyfan vad jag är redo tihi). Jag har även sålt lite möbler både igår och idag, så nu är det helt plötsligt lite tomt här hemma :-) Vi ska faktiskt iväg någon dag i veckan och kika efter nya möbler, det ska bli så himla roligt att få inreda det nya hemmet!! Hoppas ni ser fram emot att hänga med på allt!

  • Life

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vad härligt att ni haft en så fin helg, och vad fint att du fick dina favoritblommor ❤️ Hoppas du får en fin start på veckan också!

nouw.com/agnesmathilda
evelinanyman
evelinanyman,
Tack detsamma!!❤️
nouw.com/evelinanyman
Toril
Toril,
Ååh är så avis! Så roligt att leta efter nya möbler och att få inreda på nytt 🥺😍
nouw.com/toril