Godkväll!
Vi har haft en sååå mysig dag. Nova vaknade vid 8 för att byta blöja och komma över i vår säng. Hon har sovit i sin egna säng ungefär 1,5 månad nu. Det är jätte skönt! Vi låg kvar i en timme och myste innan vi gick ner för att äta frukost och starta igång dagen.
Vi gjorde oss klara för att gå ut en sväng. Kollade på grannens höns, kosorna och gick en sväng! Nova somnade runt 11 tiden. Jag satt mig för att göra dagens " to do" med företaget. Så himla härligt att omringas av underbara människor!
Vid 13 åt vi pannkaks lunch innan vi gick ut en sväng igen. Vi började riva i en container vi har tagit hem för vi har så dåligt med förråd och behöver förvaringsutrymme till utemöblerna osv! Vi ska lägga nytt golv och måla om den för nu är den inte super snygg! 😂
Vid 16:45 somnade Novis igen efter en promenad för att kolla på kosorna igen. Dagens sysselsättning här hemma nu. Alla kalvar är så söta! 😍
Jag lagade kvällsmat och sen kom Lollo och Jonte till oss. Lollo och jag har tränat, haft mudmask och använt oss av vår Galvanic spa maskin! Jag ska börja köra på mina lår för att få stramare hud och möjligtvis minska mina bristningar som uppstod när jag var gravid på rumpan!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. En dag imorgon med. Vi hörs mer då! Puss och godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments