Godeftermiddag! Har precis haft matte och väntar på att idrotten ska börja så vi kan sluta och ta lite lov! Efter skolan tar jag bussen direkt hem till ma boy, sen får vi se vart kvällen tar oss.
Har bestämt med Karin att vi ska kolla majbrasan i pvik efter jag käkat med familjen. Sen kanske vi drar in till stan och umgås lite med vänner och så! Men de är sånt som märks.
Vi hörs senare puss💕


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Har sov morgon idag så gick upp halv åtta! Har precis pussat lite på min pojke och är påväg till bussen nu. Går till halv fyra idag, sen direkt till Koffe. Nu ska jag ringa Mathilda, hej! 💕


Likes

Comments

Ändrade planer, Koffe kommer till mig istället och sover hos mig. Underbart, kan verkligen inte sova själv! Sen ska vi väl fira våra dag idag med lite! ☺️
Imorgon är de Valborg om någon har missat de? Inte för att jag tror de haha.. Jag har inga planer alls. Ska grilla med familjen sen träffa lite kompisar, kolla elden och lite sånt där. Ha en mysig Valborg antar jag! Inget supa , de tar vi i helgen sådana fall, inte pepp alls!
Säger godnatt nu iallafall! Puss och godnatt! 💕Vill ha min kisse misse NU!!!

Likes

Comments

Jaha ja, nu va denna dagen slut. Jag åkte hem till Koffe efter skolan men han körde hem mig typ direkt haha.. Skulle bara dit och sen hem ! När jag väl va hemma kletade jag in hela framkroppen med kokkosolja sen la jag mig i solen i en halv timme kanske. Det tar så fruktansvärt mycket nu! As nice! Jag hjälpte mamma med maten och sen åkte jag upp till hästen med Karin och borstade och mockade. Drack även te! Mys!
Nu har jag precis duschat och ska fixa mig lite sen gå ut till min pojke. Det är så skönt att vi har gång avstånd. Tar ca 20 min bara! En skön promenad helt enkelt. Men först ska jag dricka upp mitt kaffe! Pusssar!


Likes

Comments

Så mycket kärlek till denna grabb, så mycket har jag aldrig känt. Jag har heller aldrig fått ta emot så mycket kärlek som jag får dagligen av honom. Varenda liten puss lägger han ner sitt yttersta på. Jag kan inget annat än vara stört kär i honom. Kärlek vid första ögonkastet. Vi har inte varit tillsammans mer än en månad idag. Men vi har umgåtts sen nyår. Så alltså 4 månader. Han är den underbaraste människan jag känner. Världens bästa pojkvän. Min bästa vän. Det är så skönt att jag vet att jag alltid kan snacka med han, vad de än gäller. Det är skönt att veta att jag kan lita på honom, att han ställer upp om de skulle vara något. Även att han kan ta en konversation utan att vi börjar stor bråka och skrika och gapa på varandra. Han tar mig för den jag är och jag är så otroligt glad över att just han är min pojkvän. De vi delar tillsammans är mer än bara pojkvän flickvän relation. Det är så mycket mer, vi delar så mycket.
Jag är lycklig. Jag mår bra med han. Jag trivs med han. Jag ser min framtid tillsammans med han. Då borde de vara bra ellerhur?
Vi firar 1 månad idag. De känns som 1 år. Jag har världens bästa pojkvän, jag är världens lyckligaste flickvän. Jag är så jävla kär.


Likes

Comments

Nu har jag precis skrivit klart nationella i engelska. Och de gick bättre än vad jag trodde, dock fattade jag inte vad jag skulle skriva om så bara skrev.. Haha. Hoppas jag får godkänt iallafall så slipper jag få ett F denna termin..
Nu ska vi ha livsmedelskunskap om 45 min.
I eftermiddag ska jag till stallet, till min plutthäst och mysa massor! kanske ska ge han en extra morot bara för han är så söt! ☺️
Nä nu ska jag inte tråka ut er mer, pussar!


Likes

Comments

Godmorgon sötnosar! Sov som en prinsessa inatt bredvid min prins! Igår va vi ute och gick, jag gick 1 mil. Duktig va? haha de va svin jobbigt då mina höfter + rumpa strejkar! haha..
Nä men skönt att gå av sig. Efter vi hade duschat gick vi och la oss!
Nu måste jag fixa mig, nationella nästa! Puss💕


Likes

Comments

Ska strax ta mig lite frukt. Sen ska jag ta på mig träningskläderna och gå till Koffe. Sen gå hem igen. Haha nödvändigt ju? Ska hoppa in i duschen när vi kommer hem och sen sova. Ska starta morgonen på en pw som idag. Det är ju så skönt! Har nationella imorgon i skolan. Det kommer INTE gå bra.. Suger på engelska. Aja måste dra nu puss !❤️


Likes

Comments

Va ute i solen förut med mina syskon och lekte lite. Slängde av mig kläderna så fort jag kom hem och bikini och shorts åkte på! Underbart
Nu har jag i god tid beställt min klänning till avslutningen och studenten! Härligt att ha de gjort 6 veckor innan vi slutar! Kan visa er sen vilken jag ska ha! Men nu ska jag städa, en stor städning sen ut och ta en pw på någon timme med vovven i skogen! Härliga väder! 💕


Likes

Comments