Satt och kollade EM fälltävlan innan vi begav oss ner till Adam. Mår inte alls bra, hosta och ont i halsen men de är bara att lägga sig tidigt ikväll och dricka varmt!
Bet mig som satan i tungan igår så den är svullen som fan! Helvete.....
Kollar just nu på när grabbarna fixar och donar ute på gården. Vi hörs sen! Puss


Likes

Comments

Hade en för jävla kul kväll igår med Lollo och hela gänget! Vi för festade lite på hemmaplan innan vi begav oss till hamnen. Väl där nere hände de inte så mycket, tråkigt nog. Men mina vänner gör allt!
Skulle även ringa Linnea då mobilen ramlade i backen och sprack .. Stackarn!
Ligger i sängen och kan knappt andas, jävla förkylning.. Ont som ett as!
Ska iväg vid fem och jobba lite. Så vi hörs senare puss!Denna kille är min , han är guld värd. Han har funnits där i 2 år. Bara varit där för mig. Det är den vän som kommit mig närmast. Han står mig närmast. Jag älskar denna kille mer än vad jag älskar något annat. Han är bäst i hela världen.
Vi hatade varandra eller jag hatade han. Men han över van hat med kärlek . Han fick mig förälskad. Mirakel att jag ens kunde bli de igen! Så himla underbart att alltid veta att han finns där att alltid ha någon där. Han är min bästavän ! Älskar dig J!

Likes

Comments

Likes

Comments

Godkväll vänner! Har ni de bra ? 😄 Det har jag iallafall.
Efter skolan tog jag bussen till kb för skulle köra hem moppen. Stannade hos Jocke ett tag ungefär till halv fyra😀 väl hemma igen åt jag lite mellis och sen direkt till hästen!
Han va lite väl taggad idag men annars gick de kanon! Galopperade ett varv i båda varven . Endast för att han varit halt så de blev inte mycket mer en så!
Hemma nu har ätit och ska gå ut och flytta de sista innan duschen. Vi hörs lite senare puss 😘

Likes

Comments

Godmorgon! Gick upp vid sju och nu är jag redo och klar för ännu en dag i skolan!
Jag somnade i Jockes famn igår och vaknade bredvid han!
Han ligger fortfarande och sover eftersom han inte har någon skola att passa.
Jag ska straxt bege mig så vi hörs sen amigos puss!Likes

Comments

hej och godkväll! Denna dagen  har varit så förbaskat jobbig ända från start. Somnade runt tolv igår och gick upp vid sju. Redan då va jag trött och hade ont överallt. När jag kom till skolan skulle vi laga mat med tvåorna i 4 och en halv timme. Snacka om varmt och jobbigt att stå i ett kök i så många timmar. Med mina knän som inte är allt för bra och en rygg som värker.. Usch, men god mat och dessert blev de! 
Åkte hem och då skulle jag och syrrorna sjjäääälcklart fortsätta städa.. Och de tar på krafterna, Har nästan tömt den andra rummet på 2 timmar. resetn får bli en annan dag. Och nu är klockan snart nio och jag har inte kommit i säng än. Vet inte om Jocke skulle komma och hämta mig eller vad han snackar om. Haha.. jag kommer svimma snart......
imorgon är de lång dag, kommer vara mer än död.. orkar inte....
JUSTE, igår va jag i stallet och vet ni vad jag gjorde? JO jag red! Så underbart efter två veckor halt häst! Han va så fin och så duktig för att inte ha ridits på så pass länge ! Jag är sååå stolt över min pojke! men vi hörs imon, puss på er!

Likes

Comments

Haft en skitkul dag med klassen i bråbo. Matlagning ute i naturen och sammarbetsövningar!
Har varit med karin hela eftermiddagen, kollat idol, ätit glass och druckit cafe. Va hemma vid sex och då röjde Lovisa och jag en av bodarna så vi får in allt som är i mitt nya rum. Fortsätter i morgon!
Ligger nu inne och kollar idol! Vi hörs sen puss

Likes

CommentsEn sån unge ska jag ha. Älskar dom små!

Likes

Comments