Sitter nu och kollar på när Lonna rider sin fina Honey! Senare ikväll ska vi åka hem till mig och mysa till de med lite av varje. Hon sover hos mig inatt, underbart!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter nu på bussen mot Linnea! ❤

Likes

Comments

Jag ligger nu i sängen och vi har precis kollat klart på andra filmen för dagen. Ska sova strax för imorgon ska jag träffa min saknade Linnea! Va ett tag sen sist nu.. Behöver människan som förstår mig bäst ett tag och bara glömma allt annat.
Får se vart jag hamnar imorgon natt, men är ganska sugen på att åka hem.
Ja men vi hörs imorgon puss på er


Cool ja vatt

Likes

Comments

Grattis på din 17 års dag, saknade och älskade Linus Nyberg! ❤


Det går inte en dag jag inte tänker på dig, ditt leende och ditt skratt. Om tiden hade blivit längre.. Hoppas du får en bra dag där uppe vännen! Vi saknar dig.

Likes

Comments

Vill bara fly bort från allt. Få vara i min egen bubbla ett tag. Göra dåliga saker till bra saker. Göra saker ogjorda och göra saker jag stod emot. Ta in människor i mitt liv som jag avvisat.. Åh, om man kunde få en andra chans och slippa allt tjat om känslor. Vill bort, mina egna tankar och drömmar och sluta anpassa mig efter andra.

Likes

Comments

Varit på gunnarsö och tagit ett kvällsdopp men bra människor. Suttit hos adam och snackat och firat Ralle litegranna.
Kollar när bästa killen spelar lite och snart blir de film och chips och bara mysa. Det är för jävla varmt men ska inte klaga! Säger godnatt redan nu , puss

Likes

Comments

Godkväll!
Vaknade vid ett ungefär av att Mange kom hit! Det va bara att gå upp och efter de har de inte hänt alls mycket.
Senare ikväll ska vi fira Ralleboy som fyller år idag, grattis! 😀
Imorgon åker jag hem, sover hemma och sen åker jag troligtvis till pojken på onsdag kvällen. Vi höra mer om kvällen sen puss😘

Likes

Comments

God söndagskväll! Jag mår inte alls bra egentligen.. men försöker se de positiva i dagarna så jag inte faller. Så vad gjorde jag igår ? Jo jag och pojkvännen och vännerna festade till de lite, eftersom de inte alls händer ofta så tar man de ju extra lugnt. Va hemma vid halv tre ungefär och ja, då kollade jag en halv film. 
Åkte hem med bussen vid halv fem och jag vet faktiskt inte varför? Kunde lika gärna stannat.. helt onödigt att jag åkte hem. Men skulle egentligen till stallet men sen regnade de och mitt humör tar dö på mig.. Jag ska nog åka tillbaka med halv tolv bussen. smiley Tycker det känns så konstigt att vara hemma och sova helt ensam. Och måste bara tillägga att detta sommarlov suger så fruktansvärt.. Jag vill ha tillbaka förra och förr förra sommarlovet.. Så mycket bättre! Men visst man väljer ju själv hur man vill ha de.. Valde fel.. HEHE. 
Jajajjajajaj, orkar inte skriva mera nu så nu ska jag gå och fortsätta göra de jag gjorde förut, alltså ingenting! kyss hej.


Min egen pojkvän, jag älskar dig mest av allt i hela världen! ♥

Likes

Comments

Hemma och inte alls trött! Ska tvinga grabben att kolla film med mig eller något liknande, jaaadååååå vi hörs!


Räddar min kväll för stunden!

Likes

Comments

Ikväll kör vi andra bullar! Mot hamnen! 😄👍

Likes

Comments