För drygt en timme sedan fick jag reda på att min pojkvän kommer, det kallar jag goda nyheter då jag har någon att snacka med hela kvällen och natten. Super!  Kom precis in efter att ha varit ute och snackat med Ramme och Alle om deras tjejproblem.. Livet är inte lätt ibland.  Det är svinkallt ute för dom som inte vet, självklart glömde jag mina vantar så har isbitar som fingrar, haha! hörsBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som sagt började jag min dag med en dusch hos älsklingen.  Mamma hämtade mig vid kvart över 12. Maten hos mormor är alltid lika god, man äter tills man smeller av.. Vi åkte hem vid halv fyra, packade och bytte om till stalkläderna och sen begav jag mig till min saknade polle. Annsoefie ville att jag skulle testa ett annat bett så jag gjorde de, Ett rakt, jag vet inte vad dom kallas men iallafall han gick jättebra och de kändes inte ens som han, han var mycket mera intresserad över vad jag gjorde med honom, Fick honom gå mjukt, till och med i traven gick det med detta bettet, han va inte alls lika stark. Han ville verkligen samarbeta med mig, Det va fett kul att känna att han hade kul samtidigt! Men sen va han inte lika pigg och stressad som han brukar vara då Sam hade låtit han hjälpa till att flytta träd osv i hagen, det Balo tycker är det roligaste som finns. Så nu när han gått två pass idag sover han nog redigt gutt inatt, Jag är jätte stolt, det hoppas jag han fattade! 
Pappa och Lucas hämtade mig vid sex ungefär. Och vet ni vad som stod på mitt rum när jag kom hem? Något som jag tjatat på jääättalänge? Jo, en ny säng, från 90 rill 140, helt kanon! Så nu slipper jag och älsklingen eller vem det nu är som sover hos mig, sova på varandra, Det är skitbra!!!! As glad tjej! 

Ikväll ska jag inte göra allt för mycket, ska nog dra ut med Ramme och Alle osv. Karin är ju i nybro och Samantha i kb, så jag får hänga med boysen ikväll, men det gör mig ingenting, dom är lika bra dom!  
Jag hoppas det är mat snart, är jätte hungrig! Mhh, vi hörs när jag kommer hem ikväll! puss :*


Bild tagen av http://vilkethastliv.se

 

Likes

Comments

Igår hade vi en trevlig hemma kväll jag och min pojkvän! Har varit här sen i torsdags och känner att jag behöver komma hem och ta en lång promenad med min vovve.
Ny duschad och fixad för påskmiddag hos mormor och morfar med släkten. Ska bli mysigt och kul att träffa dom igen!
När jag kommer hem åket jag raka vägen till stallet för ett pass i paddocken tror jag! Ska bli skönt att få komma ut lite och så. När jag är här blir de mycket häng inomhus , men de finns inget att göra ute men de är skitsamma. Kan vara ute när jag är hemma!
Jag ska snacka lite med Jocke och Mange nu innan mamma kommer och hämtar mig! Puss

Likes

Comments

Jag har varit i Kb hos älsklingen sen i torsdags och jag är det än, stannar här tills imorgon. Vi har inte alls gjort mycket, igår var vi på donken och åt. Det fanns ingen meny med bara 4 bitar chikennuggets i så fick en happymeal, haha!
Hemma här nu har vi precis ätit, älsklig står och diskar! Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt, något kul kanske? vad ska ni göra ikväll?


Likes

Comments

hej igen och godkväll! Blev ändrade planer, jag åker inte till Öland imorgon för vi skulle kommit hem så sent och jag skulle åkt till KB efter, men kändes så dumt.. Tog halv åtta bussen till Kb idag istället, stannar här till på söndag!
Åt påskmiddag hos mamma förut, super gott! Hann städa mitt rum och så innan jag åkte, skönt!
Ikväll ska vi väl glo film och käka oss feta haha! Ja men vi höra senare! puss

Likes

Comments

Vi har handledardag idag de betyder inga lektioner, utan bara valfritt arbete. Har skrivit klart musik arbetet. Karin håller på med sitt nu. Vi ska skriva klart om Tvillingtornen och sen lämna in allt, känns jätteskönt!
Efter lunchen ska hela klassen baka och fika. Jag åker till stallet efter skolan. Kvällen består av packning och sånt. Ska till Öland imorgon med pappa. Bara över dagen. Men ska vara hos älsklingen hela helgen.
Jag fick min nya jacka i ett packet av mamma osv igår, super nöjd! Ni ska få se den!
Av älsklingen fick jag två små söta påskägg, en parfym och några flera saker! Jag är jätte nöjd, mer blir de på söndag! Jag ska ta kort på allt ikväll, påminn mig om jag glömmer de.
Nu ska jag kolla hur långt K har kommit!
Likes

Comments

Jag glömde i förra inlägget berätta vad jag gjorde igår. Vi va på bio med niorna och åttorna, den va faktiskt bra "oväntade vänskap" hette den.
Älskling mötte upp mig inne i stan så vi tog tre bussen hem. Min minsta lillasyster är typ kär i Jocke så han va tvungen att leka med henne, haha!
Efter maten gjorde vi en tårta , gud vad fin den blev! Haha eller inte..
Vi somnade vid kanske elva halv tolv, inte rumpa mot rumpa denna gången. Har sovit jättebra inatt , tack vare han!
Nu ska jag städa mitt skåp, hittar ingenting i de.. pussLikes

Comments

jag vet att jag inte bloggade igår, men jag ville va ifrån de så mycket som möjligt och umgås med min familj och pojkvän.
Ja , de va min födelsedag igår , sweet sixteent! Så nu är de min tur att börja övningsköra!
Jag fick massa gulligt av min pojkvän igår och av mamma! Jag är så nöjd!
Mer väntar på söndag hos pappa.
Älsklingen sover för tillfället, jag har fixat håret och ska nu äta! Puss

Likes

Comments

Godkväll! Dagen har varit en aning seg men tillslut va den slut och vi fick åka hem. Åkte till sallet vid halv fem. Jag hann mocka klart innan Wilma kom. Vi red i paddocken, men Balo är så himla jobbig när de är så
mycket folk och sen va de spön och ja, han gillar de ej! Blir så stresigt och man måste hålla koll på alla, så skrittade och travade då de går så förbannat fort för han i galoppen. Sen har min axel börjar krångla igen :(
Åkte hem och åt, sen begav jag mig ut till Karin, Alle och Ramme!
Detta är min sista dag som femtonåring, men tror nog inte de känns någon skillnad imon när jag vaknar. Nu ska jag sova puss;*

Likes

Comments

Nu väntar pollen på mig!

Likes

Comments