Ja, godkväll! Bloggade inte igår pga att jag var hos Jocke hela kvällen och natten och orkade inte lägga tid på detta när jag ändå inte hade något att skriva om. Hoppas de va okej?
Ja som sagt var jag hos Jocke igår, vi glodde på tv och sisådär. Idag var de skola som vanligt, klasströjorna hade kommit så alla fick varsin. Lite besviken på att dom hade missat ramen på baksidan runt våra namn.. Men men, vem bryr sig om 10 år ?
Jag åkte upp till stallet efter jag kommit hem, Karin och jag red en timme i skogen. Jätteskönt! Han stack inte i galoppen och de va jädra skönt!
Imorgon är de fredag, och vet inte vad jag ska göra om jag ska vara helt ärlig. Kanske blir att stanna hos Jocke men vi får la se. Ska hoppa in i duschen nu, så vi hörs imon , puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll!
Vaknade vid samma tider denna natten som igår.. Redigt störande om jag ska vara ärlig! Min syrra vaknar samma tider som mig och hon har rummet bredvid mig, spökar de? Kan de göra , gumman som bodde här innan oss hade haft en man som dog i huset så de kan mycket möjligt vara så. Läskigt!
Får se om jag får sova inatt!
Skolan var helt okej, stör mig på sånna som bara vill ha uppmärksamhet och de kan jag liva er att på min skolan har vi även sånna.. Så irriterande!
Åkte upp till stallet efter skolan, red ut med Wilma och Karin. Va inte alls tänkt så. Men men.. Mockade och allt va sig likt. Hade te rep med brudarna efter innan vi begav oss hem. Har duschat och nu ligger jag i sängen och har bestämt med grabben att jag sover där imon, underbart! Då de va i söndags senast vi va.
Sa jag att jag beställde hem en skinnjacka från H&M i söndags? Annars säger jag de nu. Men de negativa är att den kommer lagom till min födelsedag i slutet av Mars.. Får väll gå i min vinterjacka en hel månad till.. Lät ju inte frysa iallafall! Haha nu ska jag sova! xx E


Likes

Comments

Godkväll kära läsare! Jag sov inte speciellt bra inatt då jag vaknade med jämna mellanrum..
Skolan lunkade lika seg och tråkig fram som vanligt. Pussade lite på pojken innan jag drog hem med bussen. Drog upp till stallet vid halv fem och red ut ensam på hästen. Det gick jättebra mot vad de gör när andra rider med. Duschat och ska snart hoppa i sängen! Puss

Likes

Comments

Det handlar inte om att hitta den perfekta. Det handlar om att hitta han som skulle kunna dö för dig, som kan se de fina i dig. Han som du inte klarar dig utan, han som inte klarar sig utan dig.
Likes

Comments

Vaknade upp bredvid min pojke. Låg o myste lite innan vi gick upp och åt lite frukost. Städade halva lägenheten, och sen fortsatte vi med att fixa lite på hans moppe. Klockan fyra blev jag hämtad och därmed va min helg med killen jag trivs bäst med slut. Jag packade allt som skulle med till mamma, sen åkte jag till hästen!
Tog in han, borstade och tränsade och sadlade. Tog mig en kort ridtur i paddocken. Red inte alls länge då jag glömde mobilen hemma så jag inte visste hur mycket klockan var. Men nu sitter jag i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Ny duschad och min ny bäddade säng väntar på mig. Ska bli skönt att gå och lägga sig!

Likes

Comments

Ja dagen har bestått av moppefix. Haha, jag kunde valt att åka hem men hade ingen större lust då det inte finns något roligt att göra hemma :( Så jag stannar här tills imon. Trivs faktiskt jävligt bra här!
Har precis tagit mig en dusch och väntar på grabben som är ute för tillfället.
Blir filmmys och såntdär! Ja vi hörs imon puss !
Jag kan inte förstå, att du är borta, även att de gott en tid sen du lämnade oss..
Kommer aldrig glömma de sista jag fick av dig, de va de värsta som hänt i mitt liv. Kan fortfarande känna värmen av din hand, när du kämpade för livet.. Det är så jävla tragiskt!
Skulle göra vad som helst för att du skulle komma tillbaka! Men du? Vi syns snart , älskade vän!
Nu är de du som får hjälpa oss med våra svagheter, du får kolla på oss där du är.
Du är min ängel, du ska veta att jag tänker på dig, hela tiden! L ❤Likes

Comments
Likes

Comments

Fick med mig lite grejer hem från Kalmar igår. Åkte till älsklingen direkt efter, haha ja kvällen va till att fixa hans moppe typ. Men de va ganska chill ändå. Somnade vid två ungefär och nu ska vi gå ner och han ska fortsätta med sin moppe, haha. Vet inte om jag åker hem idag eller hur jag gör. får se senare puss :*
Två månader sen, vi tänker på dig!

Likes

Comments

Godmorgon, har ni sovit gott? För de har vi, bytte plats med bästis inatt, så jag låg ytterst. Vi sitter nu i bilen och är påväg till Kalmar. Så jag uppdaterar er sen! Puss

Likes

Comments

Godkväll! Jag och bästis ska snart sova. Imorgon ska vi till Kalmar och hoppas på att få ta med sig lite snyggt hem. Ville bara säga godnatt! Har haft en jättebra kväll! Puss

Likes

Comments