tjäna, skolan i dag söööög !!!!!!! x500000 årrr! vene vad som händer inne i mitt huvud just nu. vill bara komma bort, med EN person.haha, men dröm och glöm den har ju någon annan i huvudet.. fuck that ! gick till min slav och sen hämtade farfar mig. stallet, och min häst fäller ju satan, stod en halv timme och borstade men nä det hjälpte ju verkligen inte.. red ut en timme. i det fett mysiga vädret, fick som jag ville, hästen blir ju bara mer och mer underbar. älskar de ! duschat osv nu, ska snart sova, kanske läsa igenom lite till provet som är imorgon, vet inte vad det är på men skitsamma, det går nog ! puss ?
- jag bad dig aldrig falla för mig, jag bad dig aldrig le åt mig, bara för att jag gör allt för dig..
kan inte göra mig osynlig för dig, kan inte gömma mig. du är så vacker, i mina ögon är du perfekt !
utan dig skulle jag inte klara mig, de stunder du inte är här är det som att vara instängd i ett svart mörk och tomt rum. är rädd utan dig, är lyckligast med dig ! du är allt i mina ögon. och det vet du ..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, ligger nu i sängen. Sjukt trött. Gick jättebr i stallet. Hästen är för go! Åt hos farmor och farfar. Sen hem till mamma och hämtade alla saker vidare till pappa. DuschAt och nystädat rum. Bästakänslan puss!

Likes

Comments

tjenare, vaknade vid halv nio med klockan då. fredags spenderade jag hos sämi ett tag sen hos wille med alle och ramme. igår åkte jag med alice och hennes familj till kalmar lite shopping osv. kom hem åt och åkte till kalmar med sämi och hämtade danne. va hos henne en timme typ. drog till wille och alle och sen somnade jag, vaknade vid kvart i fyra, gick hem och fortsatte sova hemma. haha, a snarkar till va ju baraaaa för jag låg och bet på täcket och inte fick någon luft.. har duschat nu och ska snart äta frukost med mamma osv. senare kyrkan för att ministrera sen till min underbara häst !! ska bli en lång härlig tur i skogen. härligt väder x 500 miljoner ! om det bara kunde bli sommar.. ha det bra för det ska jag puss !

Likes

Comments

sitter nu i handdukar i min säng med datan, precis duschat och ska fixa mig och packa för senare dra till mamma. ska bli fett skönt med en helg hos henne! är inte på toppen idag heller, känns bara som jag blir sämre och sämre. orkar inte ens gå upp knappt. men vi får se hur det blir med den saken, puss och hejdå, vi hörs ikväll !

Likes

Comments

hejsan, kom precis hem från min bästis i ohamn. glott film och tv med massa äckliga ormar och ögon och ucshhhh ! köpt marabou och träffat lite saknade människor. åkte helt alone på bussen hem osv.. skit äckligt faktist ! trodde jag skulle bli våldtagen eller något man bara ahhhh, typ livrädd och springer hela vägen hem :O jag begår snart självmord om dom där jävlarna på sjukhuset inte snart kan fixa min mage. helt seriöst pallar jag inte med att gå med värsta magont längre. inte heller när den svullnar upp till en ballong typ.. fan asså. dör hellre.. nä men jag pallar inte. nu ska jag snart slagga. och det ska bli så jävla skönt, mihhiihi korv på de ! ha det så bra, puss !


det finns bara en som dig, en som du & en som oss. ihopsittande som små klisterlappar. tightare än de starkaste. du är som en dröm svår att vara sann, om du bara visste !..

Likes

Comments

tjäääna, vaknade vid halv nio idag. och va hur jävla trött som helst men inte kunde jag somna om igen nej nej .. min mage är svullen och jag har bara lust att gå och gömma mig. ska duscha och fixa mig sen någon gång, sen dra in till ohamn till bästisfestis ett tag. får se hur jag gör senare. puss och adjö för ett tag ?

Likes

Comments

hej, inte för att jag har lust att uppdatera eller så. men jag har i allfall fått hem min data igen och kan säga att den är fett snabb nu, a mot för en månad sen i allafall. vaknade vid halv elva idag av att det va skit varmt under alla mina täcken. åkte till hästen efter lunch. pappsen hämtade mig och sen hem, duschade och fixade mig. sen åkte jag med pappa in till kb till jocke. myst lite framför en film. åkte halv elva bussen hem. sitter nu framför denna sak, och bara njuter av att jag är så förbannat jävla trött ! puss och godnatt !


bästa platsen i världen är i stalllet, !

Likes

Comments

Hej, måndagen spenderades i ohamn med alice ragge och ronja. Först klippning sen donken, häng med fyllon i klt . Åt med fina tjejor på cecil och sen slapp i ronjas säng. Super bra. Vaknade med ronja idag. Låg och snackade två timmar innan vi åt och drog vidare till min häst! Super duper. Nu ska jag sova!!

Likes

Comments

Tjenä, ligger nu i sängen med bästavännen hon vaknade precis. Hade grymt kul igår, firade en väldigt stor kompis grattis wille , 19 år :) kom hem tolv och ska snart till stallet om någon timme. Ha de bra :)

Likes

Comments