hej, jobbat hela dagen. slutade två timmar tidigare och slutade kvällen med mys med älsklingen framför film. en vecka sen sist så det va skönt att träffas igen. tummen upp på de ! snackat med hubba om massa skit. och mår inte speciellt bra. Ont i fötterna och mensvärk på högnivå , tror jag i allafall. duscha snart, och sen sova. upp tidigt imorgon igen och få mera moneyyy, super duper på de. är fett trött på all skit just nu, åh om man bara kunde koppla ifrån verkligheten en stund.. mahahha, never förmodligen ! aja, vi hörs väl någon gång om jag inte går i grav av all press. puss ?
tvååååååååå saker jag saknar mitt mörka hår och min mobil..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej, inte uppdaterat på två dagar eller något. pgv att jag har jobbat hela veckan, och ska göra veckan ut. moneyyyyyy  ! inte orkat starta datan. igår när jag kom hem drog jag ut dirket, träffade massa folk och sen sov hubba hos mig. sked osv. åkte vid halv nio idag, och helt slut nu. kom hem precis eller har duschat oxå. imorgon jobba igen och sen hem till hubba tror jag, kanske hittar på något skoj med folket efter de. vi får se. ont i ryggen och tränigsvärk överallt. jävla kartonger som ska bäras fram och tillbaka..  skit trött. ska sova nu puss ?

Likes

Comments

god morgon, gick upp halv åtta iställlet för halv sex. börjar om en halv timma eller a vi åker då.  ni får mera uppdatering ikväll. tror hubba sover hos mig i natt med. vi får se. ha det bra så länge nu då. puss ?

blev lite mycket men här har ni, alla bilder har redan laddats upp en gång !

Likes

Comments

tjanare alla ni där ute, idag vaknade jag av att grannen ville in till min syster. och att jasse ville att jag skulle vakna. åkte in till stan, och träffade jasse och sen drog vi hem till henne. varit hos henne hela kvällen. glott film och ätit vofflor, duschade precis och ska snart sova. imorgon börjar jag jobba klockan 7 tror jag. så går upp halv sex som vanligt. puss och hejdå ?

Likes

Comments

hej igen, gick super i kyrkan. morfar hämtade mig, hjälpte mormor med maten och sen kom övriga släkten. farmor och farfar hämtade mig och mina systrar och nu är vi hos pappa. fullt hus men alla människor. ska iväg till kyrkan vid 23.00 med alice. högmessa, känner mig troende men det är jag verkligen inte. blir nog att dra in till ohamn imorgon. ska träffa jasse innan hon åker någonstanns, vet inte vart, men bort i allafall :) ska öppna lite flera julklappar senare, pusss ha det så bra så länge. ?


du vet då ..

Likes

Comments

god jul, det är ni värda. har duschat efter en kväll med sämi wille och alle. super skoj verkligen.. jävla vantar som inte ville med mig hem -.- ska sova nu snart , ska upp halv åtta för frukost hos farmor och farfar. uppvisning i kyrkan med konfan. hem till mormor och morfar. och sen firadet hemma hos pappa :) kyrkan på natten med då tagga -.- super. kan inte fatta att det är julafton imorgon, det är liksom inte ens snö ute :O haha, men det går ändå :) kanske inte blir någon uppdatering imorgon på dagen, på kvällen blir det de, lovar jag :) ni får ha det så bra. puss ?

Likes

Comments

det va julavslutning igår. avslutade med att få mina betyg. fett stolt över mitt B i teknik ;) åkte till stan med sämi julia och hubba. fixade kläder tills julafton och nyår. gick och fikade. följde med sämi hem. gick till pvik. åt kebab och va ute. sämi sov hos mig. idag har vi bara glott film och gjort pannkakor. ska ut sen ikväll. pussssss. skriver mera sen.

- DÄR HAR DU BILDEN JULIA !
chocken sitter i än, i allafall när jag tänker tillbaka. tillbaka på allt vi gjorde, gjorde allt tillsammans. att du knappt känner igen mig nu. är det som sårar mig mest. allt är mitt fel, jo självklart. jag tar den risken. om det bara fanns något sätt att du sitter här bredvid mig som då, du vet i  somras.  i somras, sena kvällar, sena nätter. alla goda skratt. alla nya människor. lite konstigt kanske, att jag sitter och skriver detta, men jag måste bara få ut mig all saknad.

Likes

Comments

hellooo bitches. ska dragga sängen nu. var hos jocke till fem. sen hämtade pappa mig. drog ut med wilma och tillah, och sen snackade lite med wille. duschade och är så förbannat lack , så nu ska jag sova. börjar vid 7 imorgon och slutar vid ett typ. gutt sen jullov ;) puss

Likes

Comments

hej dagen har varit bra tills jag åkte in till stan. seriöst din blick ditt leende, gör min så jävla svag.. fick ta tag i wilma för att kunna hålla mig uppe. chocktillstånd och tårar i ögonen. det är du som gör mig så där himla lycklig så jag bara vill gråta. jag saknar dig, saknar dig som fan.. sen till konfan och den sög. ska spela josef på julafton, och sen hem alice väntade på mig. duschat och nu skulle jag bara vilja dö av sömnbrist. åhhh hejdå ?

Likes

Comments

tja, haha fan va rakt på sak de lät xd. men i allafall skolan va chill, film dom sista 90 minuterna. och filmen med robin mange och sämi kan inte bli bättre ;) - eve, hon är ju fan blondare än dig ! , sämi. hahah , garvade. - sämi, första hon fått i sängen, hahahahha asgarv igen.. åkte hem ringde pappa och sen kom wulma. drog ut och sen hem till wille, chillade sen skulle jag hem och äta så alla drog. duschat och så nu, ska jag bara skriva detta och sen sova. kom i sängs tidigt igår de ska gå idag med, puss ? ps. tagga halsfluss då !

Likes

Comments