Hej fina fina ni!
Vi har sovit som stockar allihopa hela natten. Livia har ätit två gånger inatt men de gör mig inget. Nova är lämnad på förskolan. Jag har satt upp tvättid från 12-00 så jag hinner tvätta upp all tvätt som vi samlat på oss. Är ju van att tvätta varje dag annars och snart kan jag de igen när jag kopplat in min tvättmaskin i badrummet.
Väntar på att psyk ska ringa upp. Hade en tid där imorgon men ska kolla om vi kan boka om den till en telefontid. Eftersom jag inte har en bil än så blir de lite krångligare att ta sig någonstans.

Snart har vi bott här en vecka. Jag trivs, barnen verkar trivas. Det är såklart rätt tomt och mycket jag ska köpa framöver men de känns jättebra. Vi har kommit iordning och allt är i princip uppackat. Har gått ut med mycket i förrådet med! Kan lägga in lite bilder på hur vi har det nu. Lite stökigt med de får ni ta! Sånt är livet haha! Jag ska få nya fönster snart så det kommer bli vitt och fräscht där. Dörrarna är bytta när jag flyttade in.

​Kram<3

Gillar

Kommentarer

Godkväll finisar!
Jag sluttade vid 07 idag på morgon. Det gick faktiskt jätte bra att jobba 24 timmar i sträck. Visst jag va trött men så länge jag höll igång så kände jag de inte. När jag kom hem duschade jag och sen la jag mig. Vaknade vid 14 och vid 15 åkte jag och handlade lite. Vid 16 hämtade jag barnen hos K och nu ikväll har vi ätit mat och så har dom duschat. Båda sover nu och jag ska ta en kopp kaffe, kolla youtube och bara ta de lugnt. Jag ska redigt lata mig för jag behöver det. Hade varit ännu mer nice med en marabou men men... Haha!
Vad gör ni ikväll?
Imorgon ska Nova till förskolan. Hon längtar så mycket varje dag. Hon älskar att leka med sina kompisar! Jag och Livis ska nog bara vara hemma och dona. Vi får se vad vi hittar på!

​Kram<3

Gillar

Kommentarer

Hej finisar!
Jag är fortfarande på jobbet. Jobbade 7-21 som jag skrev, sen ringde dom och sa att natten hade fått åka till sjukhuset. Så jag sa att jag kunde stanna kvar och jobba 21-7. Så snart har jag avklarat 24 timmars jobb i sträck. Som tur är blir de mer betalt. visst är jag trött men de går! Har saker att göra hela tiden om jag vill de och så kollar jag film i mellan åt. Som tur är har vi det rätt lugnt just nu nu här inne och dom flesta sover hela nätterna. Nu är de bara 5 timmar kvar sen får jag äntligen gå hem och sova. Tror katterna levt rövare i lägenheten. Imorgon kväll kommer barnen till mig. Saknar dom så himla mycket. Älsklingarna! Men jag hade inte fått träffa dom mer även om vi jag och K bodde under samma tak. Dessa helger jobbar man ju hela dagarna ungefär men jag gillar de. Är ledig rätt många dagar i veckan så de är de värt!

Nu ska jag kolla film sen ska jag duka iför morgon dagen, damma lite kanske och skura lite golv. Hoppas ni haft en bra dag och kväll!

​Kram<3

Gillar

Kommentarer