Dagen igår började tidigt på morgonen. Blev att stiga upp vid 5 tiden efter två timmars sömn för att packa det sista i väskan och ta bilen till Arlanda. Träffade upp kollegorna och checkade in bagaget sedan var det bara att vänta på att hoppa på flygplanet. Resan gick fort satt och pratade med Anders och Josef hela vägen. Vi hämtades upp med buss i Kastrup och åkte sedan vidare till Bella Tower. När vi kom dit så var det stora flaggor med Lyreco på och vi blev väl välkomnade. Sedan började speed datingen. Och nej det är inte som ni tror, utan det var att vi fick 5 minuter med varje leverantör och så fick vi massa prover med oss. Det var väldigt intressant faktiskt. Sen blev det mat och sedan var det massa prisutdelningar och lite information om vad vi ska förbättra 2015. På kvällen fixade vi till oss hos en kollega och sedan var det 3 rätters middag med underhållning. Kvällen avslutades med massa dans och dricka. Väldigt lyckad kväll måste jag säga. Nu sitter vi och väntar på att gå ombord planet. När jag kommer hem ska ja bara ta det lugnt. Det enda som fattas där hemma är någon som möter upp mig med varm kram och puss. Får se om Charro ställer upp.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw:1112157074

Likes

Comments

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Dansat salsa och var sjukskriven.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga vad jag minns x)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja!
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, min älskade vän Jacob! <>
5. Vilka länder besökte du? Danmark
6. Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015? Ett stabilt förhållande.
7. Vilken månad från år 2014 kommer du alltid att minnas? November, då jag tog ett steg högre upp i karriären.
8. Vad var din största framgång 2014? Lärt känna mig själv. Och börjat på mitt drömjobb.
9. Största misstaget? Vara naiv och inte lyssnat på min magkänsla.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har både varit skadad och sjuk.
11. Bästa köpet? Samsung s5
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder haha!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja det var mycket som gjorde mig glad!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2014? Selfie och sucess
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det har gått upp och ner hela året. Haft ett riktigt tufft år. Men också haft mina lyckliga upplevelser.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Njutit av livet och inte varit så upp stressad hela tiden.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Analyserat sönder!
18. Hur tillbringade du julen? Med min familj i Örebro.
19. Blev du kär i år? Fortsatte vara kär men mest av allt tror jag att jag var kär i det som varit inte det som är verkligheten.
20. Favoritprogram på TV? Pretty little liars.
21. Bästa boken du läste i år? Oj det hade jag inte tid med x)
22. Största musikaliska upptäckten? Äh lägg av nu!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ska man minnas sådant? x)
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej! som sagt minnet är inte så bra!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Vunnit på lotto hade ju inte varit fel.
28. Hur skulle du beskriva din stil?
2014? Enligt dom flesta. Men blev buisness i slutet på året.
29. Vad fick dig att må bra? Mina nära och kära
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Kristian Täljeblad x)
31. Vem saknade du? Ja lade tid på dem människor som betyder något för mig så saknade inte direkt någon.
32. De bästa nya människorna du träffade? Nämner inga namn ni vet vilka ni är.

Likes

Comments

Jaja okej nu var det länge sedan jag uppdaterade något här har jag hört så tänkte bara uppdatera er vad som händer i mitt liv.
Jag bor just nu i Uppsala hos min vän Charro då jag lämnade ifrån mig lägenheten tillbaka till Simon för att jag skulle vara på turné med jobbet till december. Men efter lite tråkigheter så åkte jag hem tidigt och var ledig i två veckor. Under dessa två veckor låg jag mycket i sängen men hann även med 3 olika intervjuer. Ena var på europeisk motor, 3 butiken och Lyreco. Jag gick vidare till andra intervjun på alla tre. Men jag gick bara på andra intervjun på Lyreco och Europeisk motor och tackade nej till 3. Intervjuerna gick väldigt bra och det resulterade med att jag faktiskt fick båda jobben. Men efter lång betänketid så valde jag Lyreco. Lyreco var mitt första handsval hela tiden egentligen men europeiska motor var också väldigt intressant. Men jag ångrar inte mitt val för fem öre. Jag känner att jag valt rätt. Lyreco är ett företag där man åker ut till kunder och säljer kontorsmaterial. Min uppgift är att göra offerter sätta priser och hjälpa kunden att hitta varor som dom är intresserade utav. kontorsmaterial är mycket mer än bara pennor och papper så det är inte så lätt som man tror. Men jag ville ha ett jobb som var en utmaning och där man kan klättra och det har jag verkligen hittat. I Måndags började faktiskt sälj kursen i Danmark och idag var sista långa dagen på kursen. Jag trodde att det skulle bli jobbigt då kursen är på danska men jag har lärt mig otroligt mycket på dessa dagar och hjärnan har tagit in så mycket nya kunskaper att jag nästan känner mig smart. Vi har haft mycket föreläsare om alla olika avdelningar och sedan genom gångar av SFM som är vårat arbets verktyg ute hos kunderna. Riktigt stort system att lära sig. Ikväll avslutade vi med bowling. och jag vann med 266 poäng över 3 andra, riktigt kul! Om 2 veckor flyttar jag tillbaka till lägenheten och mina framtidsplaner är det inte många som vet om. Men jag lovar ni kommer märka vad jag pratar om. Ska försöka uppdatera oftare. Puss på er!

Likes

Comments

Kom hem i onsdags kväll ifrån Malmö. Har ju haft massa problem med ryggen dom senaste dagarna så cheferna skickade hem mig för att vil upp mig och bland annat besöka en naprapat. Det var skönt att komma hem. Jag kände mig så avslappnad och mådde redan bättre efter några minuter hemma. Blev att kolla på en film och sedan sova. Underbart att sova i min egna säng med min prinsessa. Vaknade någorlunda tidigt och åkte och tankade bilen innan jag hämtade upp Ida och vi åkte till naprapaten. Jag var lite nervös eftersom jag har hört att det kan göra otroligt ont under behandlingen men att det känns mycket bättre efteråt. Det var nästan läskigt att höra hur mycket det knackade. Trodde han skulle bryta min nacke när han skulle knäcka den. Men spänningen släppte sjukt mycket. Jag ska tillbaka till naprapaten på måndag. Visst det kostar en del men jag betalar hellre lite mer pengar och blir bättre en och går till en läkare och måste knapra piller. Efteråt åkte vi till lagret och skulle tömma bilen innan vi skulle åka och lämna den på Europcar i Arlanda. Ida var ett stort stöd för mig denna dag och hjälpte mig med allt. På kvällen umgicks vi hemma hos Ida efter att hon slutade jobba. Igår var en kväll som jag verkligen behövde. Har saknat att umgås med mina fantastiska människor runt omkring mig som jag tycker så otroligt mycket om. I morse så åkte jag och Charro och Ida och åt frukost på Väsby centrum och sedan drog vi iväg och spelade minigolf. En riktigt bra dag tillsammans med älskade vänner.

Likes

Comments

Igår så fixade jag budgeten klockan halv 3 men sedan kunde jag inte jobba något mer för smärtan i ryggen blev olidlig så fick gå och lägga mig i bilen och vänta på Emil så att vi sedan kunde åka hem. Planen på kvällen var bara att ta det lugnt. Men kollegorna övertalade mig att följa med ut istället. Vilket jag inte ångrar alls. Vi hade en jätte trevlig sista kväll i Göteborg. Vi gick till något uteställe som hette valen tror jag och det var ett riktigt schysst ställe. Drack inte speciellt mycket eftersom jag skulle köra dagen efter. Men det var riktigt lyckad utekväll iallafall. Imorse gick vi upp och åt frukost och packade väskorna. Sedan möttes vi alla upp i receptionen och hämtade bilarna och började resan ner till Malmö. Resan ner tog 1.45min. Ja lagligt körde vi inte men hur ofta gör vi det egentligen. Vi kör ju stora bussar så dom går max upp till 180km/h. Men riktigt så snabbt körde vi väl inte hela vägen. Jag blir så aggressiv när jag ska köra långa sträckor med bilen eftersom det finns alltid massa bilar som kör så sakta i omkörningsfilen. Egentligen är det ju så man ska köra men jag får ju panik på dom. För jag vill ju komma fram fort. Väl framme i Malmö så lämnade vi bara sakerna på rummet och åkte in mot stan för att käka. Det blev Espresso house. Riktigt gott! Nu ligger man på rummet och bara tar det lugnt. Behövs det med ibland.

Likes

Comments

Igår var en hej dundrande dag för mig. Dagen innan på kvällen har jag ett möte med min TL om hur man ligger till och så, vi pratar om vad vi ska förbättra och vad som är viktigt att tänka på. När Emil sedan frågar mig är det något som du vill ta upp? Då säger jag direkt att: Ja jag vill faktiskt stå på IKEA imorgon. Har jobbat på turnén i sex veckor ni och har ALDRIG fått stå på IKEA. Jag lovar Emil att jag kommer explodera i sälj om jag får stå på IKEA. På kvällen innan jag går och lägger mig ställer jag in mig på att imorgon blir en bra dag imorgon ska jag visa vad jag faktiskt går för. Jag går och lägger mig med lugn musik i öronen och vaknar dagen efter och för första gången så trycker jag inte på snooze utan stiger upp direkt när klockan ringer och tar en dusch innan vi går ner till frukosten. Redan här var jag super taggad på att göra en grym dag. På morgon mötet så säger ju vi alltid vad vi ska ha för mål på tavlan. 7 är budget och ingen brukar säga högre än det. Denna vecka har varit en ostabil vecka för mig. Har legat precis under målet hela tiden så räknade ut att jag låg ganska mycket back. Så på morgon mötet så sätter jag målet på 11.5p. Alla bara kollar och till svar så säger jag bara: Ja jag måste ta igen så att jag ligger i fas och klarar mitt sälj mål. Jag får beröm för min bestämdhet. Men om jag ska vara ärlig så tror jag folk inombords skrattade åt mig. Men jag hade bestämt mig!
Väl ute på stand så kan vi inte börja pitcha förren klockan 11 och vips så rullar säljen in och jag trycker in 7p klockan halv 1. Sedan rullade dagen på och jag går därifrån med 18p nytt pb och något sälj ifrån Sverige rekordet. Dom som tidigare satt sverige rekordet klockan 22 alltså stått över. Jag hade 18p + 4p på ring klockan 6 vilket betyder att det hade inte varit några konstigheter att sätta sverige rekordet på 4 timmar extra. Men men nu vet jag att jag kan och det här behövde jag verkligen. Nu är vi i Uddevalla och jag har bara 5p att ta in idag och det är vad jag som minst sätter om dagen så bara köra som vanligt så sätter jag även denna vecka mitt veckomål. Man kan bara man vill och tror på det man gör! Sjukt taggad på Malmö. Nya locations nya möjligheter och mindre dagar kvar till hemgång. Nu dödar snart Emil mig om jag inte börjar pitcha. Så vi hörs igen snart.

Likes

Comments

Då var ännu en dag avklarad på jobbet. Men usch vad jobbig den har varit. Kom inte igång förren vid 15:00 och sedan trök jag in dom sista sälj en sista timmen. Varför det var så svårt att sälja idag hade flera anledningar. Det var lite hjärnspöken som bråkade med mig. Och det slutade med att jag fick en panik attack där jag tappade luften. Jag gick då ut i bilen lade mig ner och lyssnade på lugnande musik. Efter 15 min var det en helt annan Evelina som stod på stand. Och det var det som behövdes för att jag skulle få in dom sista säljen. Återigen vände jag en dålig dag till en helt okej dag. Bevisar bara att jag har så mycket att ge och det säger även min TL. Jag var toppsäljare förra året och målet är att jag ska dit igen om inte högre. Har jag gjort det förut kan jag göra det igen. Så det är målet jag tänker sträva efter. Fick goda nyheter idag iallafall att efter Malmö blir det hemgång till Stockholm och det fick mig att tagga till ordentligt vill jag lova. Snart är jag hemma igen! Borta bra men hemma är alltid bäst.

Likes

Comments

Hur kul är det att läsa en blogg som aldrig uppdateras? Inte speciellt kul förstår jag. Det är skönt att rasta huvudet lite ibland och förmedla lite glädje. Mitt liv just nu ser ut såhär. Jag är på turné i Göteborg med mitt härliga RB team. Har nu varit på turné i 5 veckor. Självklart har jag hemlängtan men samtidigt så utvecklas jag mer och mer för varje dag som går. Jag upptäcker nya sidor hos mig själv varje dag och jag bygger min personlighet och självkänsla bättre och bättre för varje dag. Jag är inte den snyggaste tjejen på den här jorden jag har inte den snyggaste kroppen eller är mer speciell än någon annan. Men jag är jag och jag älskar mig själv för den jag är. Jag är en riktig krigare som kämpar varje dag för att må bra och prestera bra på mitt jobb. Vissa dagar vill jag bara packa väskan och åka hem. För hur skönt skulle det inte vara att ha fasta tider och ha en fast lön som man alltid kan räkna med. Men nej ni som känner mig det är inget för mig. Jag är en säljare och jag trivs med att ha ett jobb som jag helt och hållet kan styra min inkomst på och då får man räkna med extra mycket slit. Vi är just nu 5 stycken i mitt sälj team och jag kan ärligt talat säga att jag kan inte vara i ett bättre team. Det är så roligt att se all utveckling hos alla i teamet. Det är jag och 4 killar i mitt team och vi har sjukt kul ihop. Det är så underbart att se teamet vecka efter vecka nå våra sälj mål, det är inspiration på högsta grad. Idag vände jag dagen på 1 timme och jag bevisade för mig själv att ge upp inte är ett alternativ. Så varför ge upp i vardagen. Det kommer alltid komma motgångar men ta det med en klack spark och gå vidare. Då kommer du en dag stå där och vara 100% lycklig och stolt över dig själv. Jag är inte där än men varje dag är ett steg närmare. Nu ska jag sova och ladda in för morgon dagen.

Likes

Comments

Kändes imorse när man skulle gå upp en halvtimme tidigare. Det är egentligen ingen skillnad men ändå. Gick upp och åt frukost. Jag har slutat äta pannkakor till frukost för den energin går snabbt ur så nu blir det antingen gröt eller flingor och sen självklart mackor. Borde utnyttja den goda frukten som finns varje morgon egentligen. Får testa något annat snart tror jag. Man tröttnar om man äter samma. På morgonmötet fick vi veta att vi skulle göra en aktivitet efter jobbet fick dock inte veta vad utan fick en varsin packlista som vi skulle ha med. När vi skulle åka ut på locations så fick jag för första gången sitta på passagerar sidan det car riktigt skönt faktiskt. Men det kommer inte bli en vanesak för jag tycker ju om att köra bil. Vi stod i Avesta galleria idag igen. Mitt mål var att slå mitt senaste resultat och det gjorde jag och jag ligger före mitt säljmål så det känns skönt att överprestera. Efter jobbet åkte vi till Fagersta och mötte upp kollegorna för aktiviteteten och det var att vi delades upp i lag och skulle bygga en flotte och sedan ta oss runt snabbast. Kan säga så här att vi trodde vårat lag hade bästa flotten. Men vi kom inte en meter innan den brakade ihop precis som alla andras, förutom ledarnas såklart. Så dom vann. Men det var sjukt kul faktiskt. Sedan grillade vi och njöt av den vackra kvällssolen. Väl på hotellet så gjorde jag min styrketräning som vanligt men det var väldigt jobbigt eftersom jag har grym träningsvärk från gårdagens träning. Men det är den bästa känslan. Nu har jag krypit ner i sängen och ska sova.


Likes

Comments