Alfons

Han kom in i mitt liv på ett magiskt sett och jag föll pladask. Jag bara drogs närmare honom och kände ett behov att honom. Hur kan man känna ett sånt behov av en person så snabbt vet jag inte. Ju mer vi pratade ju mer insåg jag att han här kan förstå mig med min psykiska ohälsa. Jag blev mer och mer intresserad av honom och han blev mer och mer intresserad av mig. Jag kände hela tiden att han har något jag behöver. Jag behöver honom och denna känslan jag kände har jag aldrig känt innan. Han började mer och mer få fram sanningen om hur jag mådde vilket skrämde mig. Killar brukade lämna mig när dom såg hur jag egentligen mådde. Men inte A han stannade och ville stötta mig. Är så glad att jag lät honom se det för han kan nu hjälpa mig må bra. Kvällarna blev inte så jobbiga numera utan lätta. Dagarna blev lättare ju mer jag smsa med honom. Det utvecklades till telefonsamtal. Vi klickade ännu mera nu genom samtalet och jag började smått inse att jag är i ett stort behov av honom i mitt liv. Men jag var livrädd att han inte kände samma. Men det gjorde han och vi kände mer och mer att vi behöver varandra. Det blev dagliga telefonsamtal och massvis av sms om dagen. Varje morgon när jag vaknade var han den första jag skrev till och fick alltid gulliga morgon sms tillbaka. Varje kväll kom gulliga sms. Han gjorde saker ingen annan kille gjort. Han skickade små gulliga sms hela tiden och det är det som gör allt så bra. Jag kände mer och mer att jag är kär i denna killen och jag behöver honom. Han erkände att han var kär i mig och jag blev överlycklig.


4 december 2018 en av dom bästa dagarna i mitt liv. Han frågade om jag ville vara hans tjej och jag vill inget annat. Jag gjorde hans födelsedag till den bästa någonsin och han gjorde mitt liv bra. Att han är min gör att december blev okej ändå. Han kom in i helt rätt läge och vände det dåliga till något bra. Att han dagligen skickar sms om hur fin jag är gör mig överlycklig. Att han dagligen skickar sms om hur glad han är att jag är hans gör mig glad. För jag inser mer och mer att jag är värdefull för många i min närhet.


Han kom in och vände livet till något bra. Han gjorde 2018 bra nu och han gjorde december bra. Att jag alltid vet att han stöttar mig i allt är skönt. Att han alltid skickar gulliga sms som får mitt hjärta slå dubbla slag. Att han skickar spontana sms om hur vacker jag är. Det finns inte ord som räcker till när jag ska förklara hur mycket det betyder. Jag har hittat en pusselbit som varit saknad. Jag har hittat någon jag verkligen behöver i mitt liv.


11 december 2018 jag sätter mig på en buss hemifrån mig 05:48 in till centralen i Göteborg. Åker till Jönköping där han väntar på mig. Att bli omfamnad av han direkt var exakt vad jag behövde. Hans famn är en trygghet jag är i behov av. En heldag med honom var allt. Att få vara nära honom hela tiden var det jag behövde. Hans sätt att kolla på mig är bara med kärlek i blicken. Hans sätt att hela tiden vilja ha mig nära för att han är i behov av mig som jag är av honom. Han är extremt kärleksfull emot mig och jag älskar det. Varje gång han pussar på mig gör han det försiktigt och med så mycket kärlek. Han är så omtänksam emot mig och ser till att jag mår bra. Varför kunde jag inte fått honom tidigare under året och sluppit otroheten jag var med om. Var extremt jobbigt att säga hejdå men jag vet att distansen är inget hinder för oss. Jag vet att vi kommer klara av den för vi vill. Har man viljan så funkar allt. Hans famn är allt. Han är allt. Han är bäst och han är den som mig hel. Tack älskade Alfons för du är min är så tacksam och glad att du är min.

#nouwinfluencer #love

Kontakt 

Instagram: Evelun0412                                                                                                                              

                                                                                                                                                                                                 Puss

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Vilken söt historia ni har tillsammans. Åkta kärlek kallas det visst.
kamillaskamera.com/
evelinalundin
evelinalundin,
Ja det gör ju det
nouw.com/evelinalundin
Kirsi
Kirsi ,
Åh, vad glad jag blir av din berättelse. Så mysigt och härligt! Njut av den fina kärleken! Och grattis. <3 😊
kirsi.se
evelinalundin
evelinalundin,
Tack så mycket värmer
nouw.com/evelinalundin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229