Tillbakablick av året

Fasiken vad MYCKET stora grejer som hänt detta år. Det har gått så fort.. vi började året till och med förra året att vi plussade på stickan. Jag var extremt trött i en månad sen mådde jag prima hela vägen. Vi gick på första ultraljudet i februari. visade sig att jag var i vecka 16(15+0) sen andra ultraljudet gjorde vi i mars då fick vi se tydligare bild av våran bebis! En liten pojke , precis som magkänsla sa. Det kändes på något vis att det var en pojke där inne. Och namnet Nicolaus kändes så rätt från första stund. Jag fick en babyshower av mina närmaste vänner och mamma såå fint och chockade jag blev!
Vi åkte utomlands till Cypern sista semestern bara vi två (trots att han var med i magen). I maj med mina föräldrar. Så trevligt och njöt som bara den. Gjorde klart "förlorade" åren i skolan och gick ut med betyg så underbart , det har jag min son att tacka för. Den styrkan kom när jag blev gravid och körde allt jag bara kunde in i det sista. Det närmade sig förlossning 12 augusti det var en lördag. Kände ingenting , det var som vanligt. Måndag klockan 09:00 skulle jag vara hos bm. Några timmar innan 02:22 ungefär. Gick vattnet. Jag visste nu har vattnet gått men första känslan var såklart att jag kissat ner mig. Gick över 13 timmar inget hände. In kl 15:00 till förlossning och kolla läget. Allt såg bra ut , vattnet var klart och fortsatte att rinna. Tog 3 timmar att ligga där på britsen så trött som jag var. Var hemma 1 timme har skrivit fel i mitt förlossningsbrev men men. En timme som jag lyckades öppna mig 7 cm !! Wow! Jah trodde verkligen inte att det gick så fort. Värkarna gjorde ont men jag kände ändå att det kommer göra ondare. Så tack vare mannen " vi åker in nu" vilket var tur. Kom in 21 och det var dags för sista cm att öppna sig. Dom sista cm gick så snabbt och behövde inte krysta alls många gånger innan min prins var ute!! 00:00 var han ute. Lycka lycka. Men hjärtat brast och tårarna satt som en spärr när vi fick reda på att han var sjuk. De gjorde så ont 😨 5 dagarna var så jobbiga och vi ville bara hem och vara en familj. Men det blev bra tillslut. Nu är han frisk och växer som han ska våran lilla prins.


November 25 det närmade sig giftemål och dop. Förstår inte att det är sant ibland ? Och snart har jag samma efternamn som mina killar iih!! Det blev ett bra bröllop fanns små saker jag intr alls var nöjd med men men.. 30 november jag blev faster för ANDRA gången till en liten livia , så fin!! Fasters favorit fyllde också 2 år!!

Gillar

Mest lästa