helgens bravder - utgång ? dålig förälder?

Hej fina ni!

Hoppas ni haft en trevlig helg , för det har jag haft. I fredags tog mannen och jag oss ut på byn för´drickande med våra vänner på två olika håll. Men vi träffades på båten sen. Så jag tog cykeln till vännerna och drack innan vi tog oss vidare till båten. Jag hade en lugn och trevlig helg. Inte bakis dagen efter. Jag saknade faktiskt lilleman hela kvällen. Så hämtade honom hysat i tid dagen efter. Som jag saknat honom! Tar hellre ett glas vin när ha somnat och kan vara hemma med honom. Samtidigt så är det så trevligt att bara vara med sina tjejkompisar själv.

Jag tror ni föräldrar förstår hehe.

Lördags hjälpte jag mamma hela dagen hon har byt lokal så blev en hel del att plocka upp. Ska visa bilder senare! Och där kommer jag spendera några kvällar i sommar så vi kanske ses.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag har tvättat hela kvällen och innan. Vi har varit i mammas lokal jag och lilleman och hjälpt henne. Så nu blir det gottemat med mannen.

Kramis

Gillar

Kommentarer

beatricenyman
beatricenyman,
Jag förstår dig! Ibland längtar man efter egentid, men när man väl har den då längtar man efter barnen så mycket! 😃 Men det är viktigt med egentid också! Jag hoppas du hade en trevlig kväll ❤️
nouw.com/beatricenyman
Evelinakull
Evelinakull,
Håller med det blir ju så! Jag gillar det lilla , typ som att få åka och handla själv , eller tväta. Där nöjer jag mig! Hoppas du haft en trevlig helg. <3
nouw.com/evelinakull