Hej!

Vad ska jag säga om helgen? Hm, den var lite annorlunda men helt ok! Vi var ute och sjöng och sen så drog vi till ett dans ställe och ja söp till det.. Alla dansställen i Stockholm är egentligen grymt tråkiga, för det är klängandes människor och skit dålig musik men sällskapet var trevliga så det vägde upp det hela.. Igår kom jag hem vid 18 tiden och sen vart jag liggandes i soffan hela kvällen, feber och skit men idag så har jag inte baksmällan så känner mig mer som en människa fast febern sitter kvar. Imorgon börjar skolan, skönt att börja 9,25 och slutar 11,30 så ska inte klaga! Men nervös kan jag säga att jag är, hoppar in i en klass som känner varandra redan så spännande! Måste välja kläder,tvätta och etc så vi hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!

Igår storstädade jag huset i hopp om att jag ska slippa göra det på ett tag, men är ett önsketänkande..Krävs minst att man plockar undan allting som slits fram varje kväll innan man går och lägger sig för att det inte ska bli berg av kläder. Jag är nog rätt ensam om att tänka så, eftersom han aldrig gör det.. suck, ska bli skönt å få flytta ifrån & bo ensam.

Jag har fastnat i en serie ( When calls the heart ) som i själva verket inte är min typ utan genre men gav den ett försök och ja nu kan jag inte sluta titta.. Stör mig mest på att jag iakttar hur dem har klippt och filmat men det är väl en yrkesskada..

Nåväl.. Ska iväg till affären, vart sugen på göra chokladfyllda munkar & även inhandla mjölk och något salt. Jag har slut på mina inlagda gurkor och det är ett stort beroende som jag gärna avnjuter på kvällen.

Denna vecka går extra långsamt, är less på ledighet.. Börjar bli rastlös så kommer förmodligen åka till Stockholm på torsdag för att få komma hemifrån och göra det jag älskar mest av allt..

På söndag är det en speciell dag, jag kommer berätta mer med tiden!

Nu ska jag iväg och handla! Sköt om er!Likes

Comments


Hej!

Igår var jag ute en sväng på kvällen fast jag hade bestämt mig för en hemmakväll med godis & film. Mötte upp några kompisar & drog på Emmas och lyssnade på ett band, drog senare vidare till O´Learys och dansade loss lite. Men var inte så roligt att vara ute som jag bruka tycka det är.. men idag så kan jag inte påstå att jag har gjort någon nytta, det har varit soffläge mestadels av dagen.. Inte pga baksmälla men jag var vaken till morgonkvisten... Min plan är att ta hand om all tvätt och storstäda imorgon istället, sen är jag ledig en vecka till så behöver inte stressa ihjäl mig iallafall! Men nu ska jag ta och dricka lite te, hoppa in i duschen och krypa till sängs. Godnatt!


/ Evelina


Likes

Comments