Veckans lista!

Veckans mående: Denna veckan har jag mått väldigt bra, jag har jobbat en del så det har blivit några timmar utanför hemmet.

Veckans bästa: Innan sambon skulle åka iväg för att köra gokart lämnade han ett litet meddelande i min almenacka där han skrev att han älskar mig. Jag fick även mitt schema inför sommaren i onsdags så nu kan vi äntligen börja planera lite runt det.

Veckans sämsta: Vädret! Vi har haft 1-2 dagar som har varit fina med sol men annars har det bara blåst och varit kallt.

Veckans person: Denna går helt klart till @annaengborg. Hon har en lite pojke som är jämn gammal med Vincent. Vi pratar lite då och då och ger varandra lite tips, vilket jag uppskattar så mycket! Hon skriver även väldigt intressanta inlägg!

Veckans godaste: Iskaffe kommer nog alltid stå med på denna kategori men utöver det så har jag en öppnad marabou daim i kylen.

#bestofnouw

Veckans låt:

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

sofilagerback
sofilagerback,

Vädret denna vecka har ju varit katastrof dåligt verkligen.. solen har tittat fram lite då och så hos oss men varit svinkallt och blåsigt! Vill ha våren tillbaka nu 🥰

nouw.com/sofilagerback
msahakangas
msahakangas,

Åh vad fint av din sambo att skriva den lilla lappen, en sådan sak betyder ju verkligen så mycket! ❤️ Och gud vad sugen jag blev på iskaffe nu, måste nästan ta tag i att göra en senare!!

nouw.com/msahakangas
MissMinnea
MissMinnea,

Gud så fint gjort av din sambo, sånt där blir man så glad av <3 Ha en fin vecka, kram fina du <3

nouw.com/missminnea