Vår söndag i bilder

Vi vaknade upp till frost? What vad hände egentligen? Sambon har ju i och försig sagt hela veckan att han har fått skrapa rutorna men igår var det verkligen mycket frost ute! Men det är också så himla fint så jag klagar faktiskt inte.

Vi busade & lekte en massor. Han är så härlig nu när han har så lätt till skratt. Han var ju härlig innan också men så fort man får ögonkontakt skrattar han nästan, innan fick man verkligen kämpa för att få fram ett litet skratt💜

Dagen bjöd verkligen på så himla fint väder! Vi passade på att gå en liten promenad i det fina höst vädret, när vi kom in så fortsatte vi att busa och leka. Det blev så himla varmt när solen låg på alla fönster så vi fick ta av Vincent alla kläder och fortsätta att busa med en liten nakenfis.

Sen var det dags för middag och såklart ska ju lilla grabben vara med när pappan lagar mat. Sambon bjöd på köttfärsgratäng, en så himla god och lyxig söndags middag! Vincent vaknade lagom till att vi hade hunnit äta upp vår middag, då var det bara att fortsätta att busa och leka med honom och sen var det dags att säga godnatt och sova för oss alla 3 då vi var så trötta.

Hoppas ni hade en super bra & fin helg. Kram!

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

Minlillafam
,