Valborg!

Godmorgon kompisar! Har ni sovit gott?

Inatt har jag sovit som en liten bebis! Vincent har sovit i sin säng hela natten och vaknade endast 1 gång för mat och blöjbyte. Han somnade vid 21.30 igår så jag hoppas han tar lite välförtjänt sovmorgon. För min del får han sova hur länge han vill och sedan vara uppe hur länge han vill ikväll, det är nämligen sambon natt, hihi.

Okej då valborg. Har ni några planer? Jag visste inte ens att det var valborgsmässoafton idag förens jag läste  @annaengborg inlägg där hon påminde mig. Jag hoppas på bra väder så vi kan spendera mycket tid ute. Middagen blir heller ingen speciell utan vi bestämde oss för att grilla fläskfilé imorgon. Vincent har inga matlådor kvar i frysen och han äter inte av vår mat när vi grillar utan då får han en liten matlåda. Så idag står det falukorv och curry gryta på schemat. Låter inte jätte gott men prova, det är jätte enkelt också. Det ända du behöver är falukorv, grädde, lite vatten, peppar, curry och chilli. Vi saltar när vi tagit av till Vincent. Servera med ris.

#bestofnouw

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Vad mysigt 😊själv ska vi gå över till en granne och käka middag 👍

nouw.com/emelivet
evelinajosefines
evelinajosefines,
happyM
happyM,

Haha jag visste inte heller att det var valborg förens i morse när jag fick höra att min mamma var ledig haha ❤️ Kram

nouw.com/happym
evelinajosefines
evelinajosefines,
Det är sjukt vad man glömmer saker nu när man bara går hemma typ❤️ kram
nouw.com/evelinajosefines
isabylund
isabylund,

åh vilken lyx med bra sömn för dig kan jag tro 😉 Hoppas ni får en mysig helg! Jag har aldrig varit någon "firare" av Valborg precis men ska på vinpicknick idag iaf, blir nog trevligt!!

nouw.com/isabylund
evelinajosefines
evelinajosefines,
Gud vad mysigt det lät med vi picknick!! Hoppas ni hade det roligt❤️
nouw.com/evelinajosefines