Vad jag är dålig

Gud vad jag är dålig på att uppdatera här, men förhoppningsvis förstår ni varför snart då jag har haft en ganska hektisk måndag.

Vår söndag var så himla mysig! Vi åkte och hälsade på sambons föräldrar som vi aldrig träffar då hans pappa är i riskzonen.. Hans mamma hade fixat det så corona vänligt som det gick, ute fanns ett bord med kaffe och morotskaka i mitten och stolar med avstånd. Vi var inte där allt för länge då det var kallt och oavsett om vi höll avstånd så ville vi inte riskera något. Huvudsaken var att vi fick träffa de en liten stund och att de fick träffa sitt barnbarn.

Igår var det verkligen höst här det blåste storm och regnet öste ner, vilket jag annars kan tycka är mysigt men inte inte igår. Jag påverkas aldrig av vädret men igår mådde jag inte alls bra.

Igår var första dagen sen lilleman kom där det bara var gråt/skrik, vi gick upp runt 9 och fram tills 16 sov Vincent 2 timmar och samt var glad 2 timmar, resten var det bara gråt och skrik.. När sambon kom hem fick han ta över den ledsna Vincent så jag kunde åka till affären och köpa Alvedon då jag hade en sådan spräng huvudvärk så varje gång jag blinka och öppnade ögonen igen så kändes det som att det blev värre.

Idag hoppas jag på en bättre dag då min syster ska komma och hälsa på, då kanske Vincent tycker det är roligare att vara hemma när det finns ett annat ansikte att kolla på än bara mitt hela dagarna.

Hur har eran vecka börjat? 🤍

Kram! 🖤

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Hoppas dagen blir bra idag 🙏🏼

nouw.com/mariasvardag
evelinajosefines
evelinajosefines,

Tack, hoppas du hade en fin tisdag🥰

nouw.com/evelinajosefines
LouiseEdling
LouiseEdling,

Verkar som ni fick en mysig söndag<3 Ha en fortsatt fin tisdag

nouw.com/louiseedling
evelinajosefines
evelinajosefines,

Det hade vi verkligen. Hoppas du hade en super fin tisdsg🥰

nouw.com/evelinajosefines
Johannna
Johannna,

Ibland behöver man fokusera på lite annat än sociala medier <3

nouw.com/johannna
evelinajosefines
evelinajosefines,

Det var några super klocka ord det där! ❤️

nouw.com/evelinajosefines