Utvecklingen under november

Då var det dax för Vincents november utveckling. (6 månader) Det är lite kusligt hur fort tiden har gått. Det var alltså 6 månader sedan vattnet gick, vi fick se dig för första gången, ja jag kan skriva många rader som helst.

I början utav månaden märkte vi hur han började sträcka sig efter saker, nallen, våra tallrikar osv. Nu sträcker han sig efter exakt allt, ska jag ge sambon något då ska minsann Vincent ha den först.
I förra utvecklar inlägget skrev jag att vi tränade på att rulla över till magen, det är de ända han gör nu om han ligger på rygg, i våra knän, när blöjan ska bytas osv. Sedan han lärde sig att rulla till mage så ska han bara sova på sidan.
Som det inte var nog med att han helst vill ligga på mage när vi byter blöja, nejnej han ska ju hålla i sina fötter om han ska ligger still på rygg också.
Han har fått en ny favorit grej denna månaden, och såklart är det gåstolen. Han kan springa runt i den hur länge som helst, den ända gången han säger ifrån är när han kört in i något eller vill upp.
Något annat han älskar, nästan lika mycket som gåstolen är ju "ta tag och dra" får han tag i något så drar han för kung och fosterland, mitt hår, våra kläder, ralfs öra/svans.
Han sitter även utan stöd nu i flera minuter innan han tippar åt sidan.

Min älskade lilla pojk🤍

#bestof2020 #bestof2020 #nouwinfluencer

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
evelinajosefines
evelinajosefines,
Ja han har blivit skit stor.. Min lilla kille
nouw.com/evelinajosefines
carroat
carroat,

Så härligt att följa deras utveckling! 💕

nouw.com/carroat
evelinajosefines
evelinajosefines,
Ja det är ju jätte roligt! ❤️
nouw.com/evelinajosefines
Johannna
Johannna,

Men åh vilken sötnos<3

nouw.com/johannna
happyM
happyM,

Åhhh finaste killen ❤️ Kram

nouw.com/happym
evelinajosefines
evelinajosefines,