Utelek hela dagen

Godkväll finisar! Hur mår ni?

Jag sitter i soffan och ska alldeles strax glra mig iordning för kvällen och krypa ner i sängen och koll på ett avsnitt av Grey's anatomy. Jag har blivit helt förälskad i den serien och vill ingenting annat än att svira om till läkare😅. Men innan jag gör det så tänkte jag bett vad vi har gjort under dagen.

Vincent sov hela natten, han vaknade endast en gång vid 01 då han ville komma över till oss. Så när han väckte mig vid 06 så blev jag mer än förvånad över att hela natten hade gått. Han fick en välling i sängen men ville inte somna om utan vi fick upp. Han fick sin laktulos och sedan gick vi ut för att äta frukost på gräsmattan, även här överraskade han mig med att han redan ville äta igen vid 7.

Vid 9 ville han in för en nap och då passade jag på att köra ett konditionspass, ett svöttigt och bra pass blev det.

#bestofnouw

När han vaknade igen vid 11 så lekte vi inne tills det var dags för lunch och sedan gick vi ut igen.

Vi har spenderat 95% av dagen utomhus vilket har varit väldigt skönt! När jag la Vincent för en timme sedan kunde han knappt hålla ögonen öppna och även jag känner i kroppen att vi rört på oss betydligt mycket mer än de dagar det har blåst och regnat.

Har ni haft en bra dag?

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

jamielarsson
jamielarsson,

Vilken mysig dag det låter som! Helt underbart väder när solen är framme, och det är blommor överallt och en massa grönt. Man blir verkligen lugn och avslappnad när man ser naturen i dessa vackra färger.

Vi fick tyvärr inte känna på en sån harmonisk dag som ni.. Blev ett samtal med både 1177 och 112 samt en visit till akuten pga dotterns olycka, och ett enormt utbrott tidigare på förmiddagen, men avslutet blev rätt lyckat med sol och bad. Ha det fint!

nouw.com/jamielarsson
evelinajosefines
evelinajosefines,
Åh nej.. Hoppas din dotter mår bra nu❤️
nouw.com/evelinajosefines
jamielarsson
jamielarsson,

Tack så himla mycket! Hon mår bra nu i efterhand, men tungan är verkligen inte fin för fem öre.. Missfärgad, svullen, delad osv. Hoppas det läker fort och inte blir något problem

nouw.com/jamielarsson