Usch

Usch vad regnet bara öser ner.. Men vi får väl vara glada för det fina vädret vi hade igår. Jag får lite smått ångest när det regnar då jag och lillen inte kommer ut på promenader då.. vi har ju inget regnskydd till vagnen än och jag vill ju inte direkt att han ska bli dyblöt och sjuk..

Vad har ni för väder?

Jag sitter iallafall här i soffan och precis skivat upp lite melon jag ska njuta av nu, framför youtube och sen ska jag ta tag i städningen och även tvätta lite idag. Dock får jag vänta med dammsugningen tills sambon känner sig klar i garaget då lillen blir väldigt rädd för den om ingen är med honom..

Lillkillen har kommit in i en period där han sover väldigt mycket på dagarna, vilket gör att när han ska sova för natten hinner han bli så övertrött att han inte vill sova, han vill enbart sitta i famnen och helst ska man gå runt med honom tills han somnar. Så jag och sambon kom överens om att vi ska försöka få han att somna redan vid 8 halv 9 då han har blivit så övertrött vid 9 halv 10 de senaste dagarna. Så får vi se om det ens funkar och om det blir någon skillnad.

Ska vi göra något roligt idag?

Kram Evelina

Gillar