Torsdag 6 maj

Hej vänner! Har ni sovit gott?

Jag vaknade i panik inatt av att jag trodde min yrkeskompetensbevis hade gått ut. Det är alltså något man ska ha för att få jobba som lastbilschaufför. Man måste förnya den efter 5 år. Men som tur är har jag 3 år kvar på den, det hade ju varit liite sorgligt om jag inte ens hade hunnit få prova att jobba som yrket jag drömde om som tonåring.

Nu sitter jag på golvet bland Vincents leksaker i mina björntofflor och dricker mitt svarta kaffe. Tofflorna fick jag rotat fram när jag vaknade då jag har fått så extremt ont i mina fötter, jag skulle behövt gå till någon som tar hand om dom! Svart kaffe är inte en favorit men mjölken var slut och jag behövde koffein.

Jag ska alldeles strax fixa iordning lite frukost till mig och Vincent. Idag blir det lingongrova med smör och skinka på, en favorit hos Vincent. Han älskar även ägg men de är tyvärr slut. Vad är eran favorit frukost?

#bestofnouw

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Låter inte som någon höjdare att vakna på det viset, men va roligt att din dröm är att köra lastbil 😊 Mina föräldrar, nästan alla mina närmsta vänner och många i min släkt kör lastbil så man har alltid haft det runt sig 😊 Hoppas att ni får en fin dag trots brist på sömnen, mjölken och äggen 😉 Min favoritfrukost är en kopp te, yoghurt med bär och en äggsmörgås - mums!

nouw.com/missminnea
evelinajosefines
evelinajosefines,
Vad roligt att så många i din närhet kör lastbil! Tusen tack, önskar dig också en bra dag! Det lät som en väldigt god frukost! 🥰
nouw.com/evelinajosefines