Torsdag!

Inlägget innehåller en reklamlänk

Hej finisar! Hur mår ni?

Idag är jag trött! Känns som jag klagar på att jag är trött jämt, men men. Igår bestämde jag och André att vi måste bli hårdare med att Vincent ska sova i sin säng. Vi nattar honom alltid i vår säng och sedan har vi låtit honom sova vidare där tills han vaknar men nu när han har blivit så duktig på att krypa, sätta sig upp och ställa sig upp så är vi rädda för att han ska krypa över kanten på sängen. Sitter vi i sängen eller soffan så är det alltid att titta ut över kanten som är roligast. Han somnade igår vid 20 tiden och jag bar över honom strax före 21, vid 23.30 vaknade han för lite mat och ett blöjbyte. Jag försökte få han att somna om i sin säng men efter 40 min gav jag upp, jag var så trött så jag bar över honom i vår säng och han somnade på några minuter, jag väntade en stund och sedan bar jag över honom till hans säng igen. Vid 6 tiden så vaknade jag av att han pratade, då stod han mot spjälsängskanten och tittade på mig. Gulle!

Medans Vincent tog sin första nap så passade jag på att köra ett överkropp pass. Jobbigt men så skönt! Jag älskar att träna på morgonen, annars blir jag lätt stressad över att jag måste hinna med ett pass under dagen och då slutar det oftast med att jag skiter i det. Jag älskar förövrigt min nya flaska från MM SPORTS ni hittar den HÄR.

Mednas Vincent tar sin andra nap så ska jag göra iordning en tidig lunch till mig, vi åt frukost redan vid halv 7 så min mage börjar kurra ganska rejält nu.

Hur startade eran dag?

#bestofnouw

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Va duktig du är som startar dagen med att träna 😊 här har du också en som är trött, jag vaknade 03:43 av okänd anledning och kunde inte somna om så idag känner jag mig slö i både kropp och knopp 😋 Ha en fin dag <3 kram

nouw.com/missminnea
evelinajosefines
evelinajosefines,
Men fy då förstår jag verkligen att du är trött! Hoppas du får sova bättre inatt! Tusen tack och detsamma till dig! Kram❤️
nouw.com/evelinajosefines
MissMinnea
MissMinnea,

tack snälla <3

nouw.com/missminnea
KateOgembo
KateOgembo,

vad skönt med träning på morgonen så kan man bara fokusera på resten av dagen efteråt<3

nouw.com/kateogembo
evelinajosefines
evelinajosefines,
saranilsander
saranilsander,

Älskar också att träna på morgonen!! Så bra start på dagen och skönt att ha det gjort!

nouw.com/saranilsander
evelinajosefines
evelinajosefines,
Ja visst är det! 🥰
nouw.com/evelinajosefines
sofilagerback
sofilagerback,
Åh så härlig start med träning! Själv har jag städat, tränat och pluggat! Hoppas resten av din dagen blir bra 🥰
nouw.com/sofilagerback
evelinajosefines
evelinajosefines,
Tusen tack hoppas eran torsdag var bra🥰
nouw.com/evelinajosefines