Tack!

Hej fina ni! Jag måste bara börja med att tacka er som kikar in även de dagar det inte kommer upp någonting här, tusen tack! ❤️

I torsdags jobbade jag mitt sista pass som jag hade fått och fy det känns i hela kroppen att jag har jobbat, känns som jag har jobbat en hel vecka. Jag gissar på att det är för jag bara gått hemma i 7 månader och att inte kroppen är van vid att träffa såpass mycket människor.

Jag slängde ihop en köttfärsgratäng som jag kunde äta innan jag åkte och som sambon kunde ta till middag. I gratängen fanns köttfärs, potatis, morot, lite tomatsås, grädde, vatten och kryddor. Jag fick lite på känn så jag har inga exakta mått men ni måste testa, så så gott!

Som sagt så kände jag i hela kroppen när jag vaknade på fredagsmorgonen att jag var helt slut. Men jag bestämde mig ändå för att ta med mig Vincent ut i köket och knåda ihop en lussebulledeg. Herregud vad goda de blev! Jag följde Camilla Hamids recept som ni hittar HÄR. Hon har även listat några tips och trix på hur man lyckas med sina lussebullar vilket var så hjälpsamt!
Jag kokade även ihop 5-minuterskola igår. Vi har gjorde det i så många år nu så utan den så känns det tomt på jul. HÄR hittar ni recept på kolan.

I lördags åkte vi och hälsade på sambons syster vilket var så mysigt, hon är gravid och äntligen fick vi se magen. Vi träffar de inte så ofta vilket är så konstigt när de bara bor 20 minuter ifrån oss. Vi kom hem vid 18 och då var det bara att fixa något att äta och sen slappa på soffan resten av kvällen. Vincent somnade redan vid 8 och sov hela natten, stackarn han var helt utslagen efter att busat med faster och hennes sambo.
Igår gjorde vi inte så mycket mer än kolan som jag skrev om lite längre upp, vi tog det mest bara lugnt och myste hela dagen.
Har eran helg varit bra? Kram🤍

#bestof2020 #bestofnouw #nouwinfluencer

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer