Springer förbi

Klockan är nu 8 och det känns som att jag nyss gick upp typ.. Denna dagen har verkligen bara sprungit förbi! Det är helt sjukt att vi redan är inne i juli! Om några månader kommer det vara mörkt vid denna tiden.. Usch nej nu kan vi inte tänka så. Vintern är ju himla mysig men dessa mörka kvällar som redan börjar i september/oktober kunde vi ju skippat 😂

Jag och lillkillen började dagen med våran promenix. Lillkillen somnade gott till podden jag hade igång och sov faktiskt igenom hela promenaden, även fast det var traktorer som brummade förbi i en hejdundrande fart.. är det bara hos oss eller kör dem orimligt fort??

När vi kom hem så passade jag på att köra ett lite lättare träningspass. Man måste ju börja någonstans liksom. Jag tränade mage och rygg vilket var skit härligt faktiskt. Jag tränade mycket förr men har inte tränat någonting på snart 3 år..

Runt 3 tiden kom min bror och hans tjej förbi en sväng vilket var super trevligt! Inte träffat dem sedan min bror fyllde år och det var ju liksom i april..

Sambon åkte till sina föräldrar direkt efter jobbet och var inte hemma förens 4. Vi fick en soda stream av dem, vilket var super snällt! Så vi provade faktiskt deras Pepsi Max smak, den var verkligen sjukt god och väldigt lik i smaken!! Så den rekommenderar jag om ni gillar Pepsi Max.

Till middag så köpte vi faktiskt Thaimat! Åå jag älskar verkligen thaimat. Men det är också något vi äter för sällan . Lika väll som vi kan köpa pizza skulle vi ju kunna köpa thai istället 😂

Efter middagen så tvättade jag golvet och la ättika gems med listerna då vi fått silverfiskar i vårat skafferi.. inte sådär jätte fräscht om ni frågar mig och då googlade vi fram vad som kunde hjälpa och då var det tydligen det här som var det effektivaste. Så har ni problem med silverfiskar så kan ni ju alltid prova!

Nu är hela lilla familjen minus katten Ralf påväg till golfbanan då sambon ska spela golf med hans syster och hennes sambo, jag och lillen går bara med som sällskap, tror inte det blir något spelande för mig idag faktiskt.

Vad har ni gjort idag?🥰

Kram Evelina

Gillar