Söndag 9 Augusti

Och nu var det söndag igen.. Dagarna verkligen bara springer förbi, och sambon börjar jobba imorgon. Kändes ju som han precis gick på semester. Usch det går föör fort! Innan man vet ordet av det så är lillkillen snart 1 år.. Han är ju 3 månader nu och vart tog dom 3 månaderna vägen? Innan han kom till världen så var ju 1 månad en evighet, men inte längre.

Har ni börjat jobba? Eller har ni semester ett tag till?

Morgonen började som vanligt, vi låg i sängen en stund innan vi gick upp för att äta lite frukost. Idag var även lillkillen vaken så han var med, han låg i sitt babynest på bordet och pratade för fullt. Jag kan sitta i flera timmar och lyssna på hans babbel, det är så himla kul nu då han utvecklas så mycket för varje dag. Igår var det så himla nära att han skrattade, så snart hör vi nog ett skratt ifrån honom. Som jag längtar tills den dagen🥰

För en liten stund sedan sa precis hejdå till sambon som skulle åka och köra lite gokart. Tanken var att vi skulle åka med men det är alldeles för varmt för lillen, så vi får helt enkelt sitta inne och busa idag med AC igång emellan åt.

Ska ni hitta på något roligt idag?🤍

Kram Evelina

Gillar