Saker ni inte visste om mig

Jag har konstant ett sår i näsan.
Ända sedan förlossningen med Vincent har jag haft er irriterande sår i näsan som aldrig läker och när det väl börjar läka så ska jag vara där och pilla bort skorpan så då blir det ett jätte stort sår igen..-.- blir så trött på mig själv ibland.

Jag blev gravid innan jag jag sambon hade varit tillsammans i 1 år.
Vi hade varit tillsammans runt 6-8 månader när jag blev gravid & bara några veckor in i vårat förhållande pratade vi redan barn. Det måste väll ändå vara ett tecken på att det är rätt🤍

Innan jag blev gravid så visste jag redan namnet.
Namnet Vincent har stått på min lista långt innan jag träffade min sambo & långt innan jag ville bli mamma. Jag har alltid velat att min som skulle heta Vincent så när vi fick reda på att det var en liten pojke så spikade vi namnet direkt.

När jag tänker tillbaka till första tiden med Vincent så blir jag alldeles varm.
Första tiden med sitt barn är ju helt magiskt, när jag tänker tillbaka blir jag alldeles varm och nästan lite känslig men när jag tänker tillbaka på första tiden när vi ammade fy. Det gjorde så himla ont och det var många kvällar där jag bland annat grät. Men nu när vi ammar så är det helt magiskt, det är verkligen så mysigt som alla säger!


Kram Evelina

Gillar