Roadtrip till Varberg

Godkväll på er! Hur mår ni? Har eran dag varit bra?

Som jag lovade så skulle jag berätta vad vi gjorde i Varberg i lördags. Dagen började med ångest då hela lilla familjen vaknade halv 11, Halv 11?! Jag trodde att klockan gick helt fel när jag slog upp ögonen. Då ögonlocken var så himla tunga så jag knappt kunde hålla ögonen öppna ,så trodde jag att klockan inte kunde vara mer än 6. Men så fel jag hade, då förstod jag ju varför jag var så himla trött. Jag hade nog fått liite väll mycket sömn under natten kanske😅.

Både jag och sambon hade lite smått ångest för att vi hade sovit bort nästan halva dagen, men men vi kunde inte göra så mycket åt saken så vi tog oss upp och gjorde lite frukost och satt och prata om att vi ville så gärna hitta en fin kökssoffa vi kunde ha i köket var på sambon av en ren slump går in på blocket och tittar runt lite så hittar han både en kökssoffa och ett vitrinskåp precis i våran smak, och båda i Varberg. Då tänkte vi direkt att det här var ju menat, och ringde på både soffan och skåpet.

Att vi inte hade tänkt på det tidigare, att vi kunde fynda saker på blocket. Då vi flyttade från en liten stuga till ett hus med hela 2 våningar så har vi ju lite inredning att köpa, vi har under hela tiden gått och tänkt att vi måste köpa nytt nytt nytt, men nej man kan ju fynda jätte fina grejer på blocket och bara med lite färg kan det se som nytt ut.

Kökssoffan ska vi måla om då det har skavts bort lite färg men annars är både den och vitrinskåpet hur fina som helst! Vi ska köpa lite kuddar till soffan och även lite finare tallrikar, glas och bestick att ställa i skåpet, så på bilderna ser det lite tråkigt ut men jag tror det kommer bli hur bra som helst när det är klart!🤍

Kram Evelina

Gillar

Kommentarer

Minlillafam
,
❤❤
Emma Engström,
Åh gud, vet inte om jag någonsin skulle klara att sova så länge haha! Men det betyder verkligen att du var trött <3 Så mysigt med en tur till Varberg för WOW vilket fynd, otroligt fint :> Varberg i sig är ju så otroligt vackert också, njtuer av att vara hä och se naturen! <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom