Recap | Nya glasögonen

Hej gullisar! Gud vad längesedan det var jag kikade in här nu, några dagar iallafall. Vad har hänt sedan dess? Jag var i torsdags och tog min andra dos av Covid sprutan. Jag mådde bra till en början men in på kvällen blev jag riktigt dålig. Jag hade frossa, feber och muskel- och ledvärk. Jag somnade innan halv 9 med alla kläder på + ett duntäcke då jag frös så in i bomben. När jag vaknade på fredagen så hade jag fortfarande värk i hela kroppen men ingen feber. Jag skulle jobba på kvällen så det vara bara att vila fullt ut. Jag ljuger ju om jag inte säger att jag tänkte sjukanmäla mig ett x antal gånger, men när klockan var 14 så kände jag ändå att jag klarar av att sitta på jobbet. Fredagar är extremt lugna och man jobbar bara till 9. Jag tog med mig en treo som jag kunde ta runt 18, vilket jag gjorde, så det gick allt bra.

Igår var jag ledig så jag passade på att hämta ut mina glasögon som hade kommit. Både jag och sambon trodde det skulle kännas ovanligare att se mig i dem nu i början, men vi tyckte det kändes ganska naturligt.

Idag gör jag min sista helgdag på jobbet, nu har jag endast 2 veckor framför mig med jobb på vardagarna. Efter dessa två veckor har vi en hel vecka semester tillsammans innan Vincents inskolning börjar. Vi planerar på att åka till Öland några dagar. Vår första tanke var Gotland men vi sparar nog på det tills han blivit lite äldre.

Vad har ni gjorde sedan vi pratade sist?

Kram E.

Gillar