Punka 2 mil hemifrån med en hungrig bebis

Hej fredag ! Du är mer än välkommen!! Sambon har äntligen gått på semester, hur mysigt?? Är det någon av er som går på semester idag?

För två dagar sedan så bestämde vi oss för att åka till biltema för att bland annat köpa en laddare och en spegel vi kan ha bak i bilen så vi ser lillkillen, för det har vi inte hafttidigare🙊

När vi ska åka ifrån biltema så hör vi något som låter jätte konstigt när vi kör. Jo men då har vi alltså ett metallrör i däcket.. Vi är alltså 2 mil hemifrån med en bil som har punka och en hungrig bebis, snacka om att det kändes som att få en redig käft smäll.. Som tur var så hade vi ju med oss ersättning, tack gode gud. För er som inte vet så har inte jag alltid tillräckligt med mjölk för att lillkillen ska bli mätt.. ibland går det jätte bra och ibland går det inte alls.. Men jag sprang in på biltema igen och köpte något som sambon kallar däck på bruk, som tydligen , om man har tur ska kunna ”fixa däcket”. Om man har ett litet hål så ska denna då alltså göra så man inte behöver byta däck akut utan man kan ta sig hem. Om jag har förstått det rätt, rätt och riktigt så tog vi oss hem. Men fy vad jag inte var på humör!

Igår så stod det lax på listan för middag, så jag provade en laxpasta som Beattriicee hade lagt ut med recept på sin blogg. Ni måste verkligen prova! Hur gott som helst.

Du behöver:

Pasta
Broccoli
Matlagningsgrädde
Lax
1 fiskbuljongtärning ( jag hade ingen hemma så jag hoppade över denna )
Dil
Salt och peppar

Jag gjorde så här:

Jag började med att steka laxen, när den har fått färg är det dax att hälla i grädden och broccolin, dill, salt och peppar sen så lät jag det puttra på låg värme medans pastan kokade och sen är det klart.

Kram Evelina

Gillar